Sådan udfører du en Volleyball Tryout

Sådan udfører du en Volleyball Tryout

Når du tjekker sommerplanen med din atletiske instruktør og gennemgår de stillinger, der skal udfyldes, er det tid til at indstille en tid og en dato og forberede dine volleyballprøver. Selvom dit program har et rekreativt fokus og en ikke-skåret politik, hjælper tryouts dig med at bedømme den bedste rolle for hver spiller og finde steder, der har brug for arbejde.

Udstyr, regler og klinikker

Gør dig klar til tryout ved at følge de nitty-gritty detaljer. Du skal arrangere domstolstid, tilstrækkelige bolde og assistenter til at hjælpe dig som bedømmere. Tjek distrikts- eller statsregler om, hvorvidt en libero er tilladt, og om dit program kræver en mindste holdstørrelse. Du vil måske opsætte færdigheder klinikker før tryout at gøre spillerne opmærksom på de færdigheder, de vil blive evalueret på, noterer Pennsylvania-baserede træner Bob Miller i "The Volleyball Handbook."

Testing for Power

Volleyballprøver kan starte med et batteri af fysiske tests for at bestemme strømmen samt muligheden for volleyball med sine krav til højde, lange arme og hoppeevne. Efter en opvarmning anbefaler Miller at teste hver spilleres stående lodrette hoppe, såvel som et tilgangshoppe, der tillader trin op til højde måleenheden, og endelig det stående langskud. Du kan også tidstransport løbe fra endelinjen til den offensive 10-yard linje og tilbage, den defensive 10-yard linje og tilbage, og den lange ende linje og tilbage. Assessorer sporer tids- og afstandsresultater for hver spiller på ark, der er knyttet til et udklipsholder. Disse baseline scores hjælper med at spore spillerens fremskridt, hvis du genoptræder spillere i slutningen af ​​sæsonen.

Styrke og agility indikatorer

For at kontrollere overkropsstyrken, skal hver kandidat udføre et tohånds basketballkaste for afstand, foreslår coach Cecile Reynaud i "Coaching Volleyball: Tekniske og taktiske færdigheder." For kernestyrke, se hvor mange situps hver spiller kan gøre med bøjet knæ på et minut. Den klassiske T-run, der er tidsindstillet, når spilleren løber mellem kegler, giver et godt mål for smidighed. Sit-and-reach testen viser hver spillerens fleksibilitet.

Færdighed Drills, Spil og møder

Betjening, passering, indstilling, rammer og defensive øvelser hjælper dig med at teste for færdigheder. Kig efter bolden kontrol, konsistens og form. Hold et skarpt øje ud for værdsatte venstreorienterede spillere, foreslår Miller. Gå videre til spillignende situationer, som 3v3 scrimmages og endelig rigtige spil. Spil giver dig også mulighed for at evaluere kommunikation og ledelsesevne. Tak spillerne for at deltage i tryouten, og giv dem et klart billede af, hvornår man kan forvente udstationering af testresultater. Mød med at spillere bliver skåret individuelt, før resultaterne bliver offentliggjort for at forklare din beslutning og være opmuntrende om, hvordan de kan forbedre sig for at lykkes i fremtidige tryouts.

Del:
Kommentarer