Sådan udfører du en sprængblok i fodbold

Sådan udfører du en sprængblok i fodbold

Som en modtager eller en splittende ende er det helt afgørende at lære at udføre crackblokken. Ikke alene spærrer sprængblokken sig virkelig udenfor og tillader fodbolden at strømme ud i lejligheden, men det er et ødelæggende værktøj, der vil gøre linebackere og defensive ender tænke to gange, mens de forfølger boldbærebjælken. Sådan udfører du en ordentlig sprængblok.

Line up langs linjen af ​​scrimmage uanset position er påkrævet i dit nuværende offensive sæt.

Sørg for, at du enten er "på" linjen med scrimmage eller "off", afhængigt af hvad spillet kræver og hvad din fodboldtrænder har instrueret. Husk, det er en straf at have for mange, eller for få, mænd på linjen med scrimmage.

Bestem din blokering opgave - afspilleren på forsiden af ​​forsvaret, som mest sandsynligt kommer ud og gør en tackle. Uanset hvilken spiller på forsvaret du skal blokere bliver målet for din revneblok. Det mest sandsynlige mål på et givet spil er den udenfor linebacker på din side.

Se ud som om du kommer til at køre en passrute helt op til spillet begynder.

Hold øje med bolden, klar til at gå så snart du registrerer bevægelsen.

Skær indad, så snart bolden er snappet, som om du kørte en rigtig kort skrå rute, og hovedet mod dit tilsigtede blokeringsmål.

Få op så meget fart som du kan, mens du kører på målet for din blok. De fleste af de spillere, som du vil knække blokke, vejer betydeligt mere end dig, så du skal bruge din fart og fart til virkelig at levere en god revne.

Bloker den spiller, du har målrettet mod, med så stor kraft som muligt, og sørg for, at de ikke kommer udenfor indeslutning på dit fodboldholds spil.

Del:
Kommentarer