Sådan tygge på en cigar

Sådan tygge på en cigar

Cigarer er tætsluttede stifter af tobak. I modsætning til cigaretter rulles de ikke i papir, men i tørret tobak. Cigarer er også typisk dyrere end cigaretter og tager meget længere tid at ryge fuldt ud. Ved at tygge på enden af ​​en tændt eller ubelyst cigar, kan du nyde tobakkenes smag. Dette mindsker ikke de sundhedsrisici, der er forbundet med tobaksbrug, da tobakken stadig indføres i dit system. Det bliver simpelthen leveret forskelligt.

Klippe eller bide af den capped ende af cigaren med en cigar trimmer eller dine tænder. Du kan fortælle den udtagne ende, fordi den har en lille tobakskasket limet på enden for at forsegle cigaren. Dette er også den ende, hvor cigarmærket typisk er pakket rundt om cigaren. Pas på ikke at skære for meget, eller du vil miste noget af tobakken.

Placér den udskårne ende af cigaren i munden.

Hold flammen fra en kamp eller butanlighter lige under den anden ende af cigaren. Lad ikke flammen komme i kontakt med cigaren. Rull cigaret let for at tillade en jævn forbrænding omkring enden. Kanterne bør sved lidt. Puff forsigtigt på cigaren for at stabilisere forbrændingen på cigaren. Undgå at indånde røgen.

Tyg let på enden af ​​cigaren i munden. Træk mere af det i munden, hvis du ikke har nok at tygge på. Du vil fugtige cigarets ende, mens du tygger på det lige nok til at frigøre tobaksemballageens smag. Tyg ikke gennem tobaksemballagen, da dette frigiver den løs tobak i munden. Rull cigaretten rundt, så den bliver tygget jævnt.

Kassér cigaren, hvis den har brændt hele vejen ned, eller hvis du ikke længere er i stand til at smage tobakken, da smagen har suget helt ind i munden. Cigarer kan tage overalt fra 30 minutter til over en time for at ryge helt.

Tips

Du kan springe over cigaretens belysning, hvis du ønsker det. Nogle rygere tygger simpelthen på ubelyste cigarer, mens andre nyder at tygge på dem, efter at de er tændt.

Advarsler

Cigarer er kun beregnet til dem, der har lovlig alder at købe og nyde dem. På de fleste steder er dette 18 år, det samme aldersgrænsen for køb af cigaretter og alle tobaksvarer.

Tygge eller ryge cigarer udgør en sundhedsrisiko. Se på American Cancer Society hjemmeside for mere information.

Del:
Kommentarer