Sådan træner du ud Butt muskler på en Bowflex

Sådan træner du ud Butt muskler på en Bowflex

Musklerne i din butt, booty eller hvad du kalder din bageste ende henvises til som din glutes. Tre muskler udgør dine gluter - din gluteus maximus, gluteus minimus og gluteus medius. Forstærkning og toning af disse muskler kan gøres ved hjælp af et Bowflex hjemmegymnastik. Bowflex fremstiller flere modeller, og de fleste har de nødvendige funktioner og vedhæftede filer, som giver dig mulighed for at udføre en række stødfasthedsøvelser.

Trin 1

Opsæt din Bowflex til squats. Indstil den ønskede mængde modstand og fjern helt træningsbænken eller fold den ud af vejen afhængigt af modellen. Du vil også bruge enten en squat bar eller en polstret knast sele, som er fastgjort til et kabel remskive system. Stå med ryggen til maskinen og læg apparatet hen over toppen af ​​dine skuldre. Start med at stå højt op med ryggen lige og dine øjne fokuseret lige frem. Mens du holder brystet op, indånder, bøj ​​dine hofter og knæ, hold din røv ud bag dig og læg ned i et knebøj. Stop, når dine lår er parallelle med gulvet. Udånder som du vender om dine bevægelser. Gå tilbage til startpositionen og gentag.

Trin 2

Arbejd din røvmuskulatur med stående benbackbacks. Hold træningsbænken fjernet eller foldet op. Indstil mængden af ​​modstand og fastgør ankelbånd eller manchetter til de nederste ledningsskiver. Ansigt maskinen og sæt den venstre ankelmanchet rundt om din venstre ankel. Hold på maskinen for at hjælpe med din balance og bøj dit venstre knæ omkring 90 grader. Med dit højre knæ lidt bøjet, start ved at bøje fremad lidt fra dine hofter, ikke din talje. Forlæng langsomt dit venstre ben tilbage bag dig og rette dit knæ. Pause for et tal på to, vende tilbage til startpositionen og gentag. Når du har gennemført et sæt, skift benene.

Trin 3

Hold træningsbænken ude af vejen, og ankelslænene fastgøres til kabelrullerne for at gøre stående hofteforlængelser med stabiliserede knæ. Sæt manchetten rundt på din venstre ankel, stå mod maskinen og hold den fast til støtte. Med en lille bøjning i begge knæ skal du dreje dit venstre ben tilbage fra din hofte så langt som muligt. Hold pause for et tal på to, langsomt vende tilbage til startpositionen og gentag. Når du har gennemført et sæt, skift benene.

Del:
Kommentarer