Sådan træner du som Michelle Rodriguez

Sådan træner du som Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez er Hollywoods gå til pige for at spille hårde kvindelige tegn på skærmen. I sin hårdeste filmrolle, "Girlfight," spillede Michelle en boxer ved navn Diana. For at få den stramme tonede krop udstillet i filmen, modtog Michelle over 4 måneder med intens træning. Få en kvindelig bokser krop som Michelle Rodriguez med denne strategi.

Følg en boxers kostplan, hvilket er afgørende for at blive i top fysisk tilstand. Spis mere protein for at opbygge magert muskelmasse tilsæt kulhydrater for øget energi og øge dit vandindtag for at forhindre dehydrering, når du træner.

Træn på et boksegymnastik for at få adgang til bokseringe, speedbags, tunge poser og andet udstyr, der ikke tilbydes på traditionelle sportscentre. Michelle uddannet på Brooklyn's Gleason's Gym checke lokale bokseklubber og lejre i dit område for at finde programmer rettet mod kvindelige boksere.

Få en personlig træner til at tage din krop til næste niveau. Michelle havde adgang til flere personlige træner for at forberede hende på hendes rolle. En personlig træner kan lede dig gennem kredsløbstræning, calisthenics, hoppetov, vægtløftning og andet træningsregiment som Rodriguez.

Test dine boxing færdigheder ved sparring i en amatørkamp. Michels træner var så imponeret over hendes omdannelse de opfordrede hende til at gå frem. De fleste lokale boksegymnastik giver mulighed for at træne med andre på dit fitnessniveau.

Del:
Kommentarer