Sådan træner du med spinal stenose

Sådan træner du med spinal stenose

Sådan træner du med spinal stenose. Mennesker med rygsmerter undgår ofte motion. Dette resulterer i reduceret styrke, fleksibilitet og kardiovaskulær udholdenhed. Hvis du er blevet diagnosticeret med spinal stenose, en væsentlig årsag til rygsmerter hos mennesker over 60 år, bør du forbedre og styre din kost, tage medicin, holde op med at ryge og selvfølgelig motionere. Gradvis træning er bedre for din ryg end inaktivitet.

Find en fysioterapeut og etabler et træningsprogram. Få anbefalinger fra din læge og vælg en terapeut, der har erfaring med at behandle patienter med spinal stenose.

Forskningstyper øvelser, der vil forbedre og styrke din ryg. Vær forberedt på at bruge tid på at komme i form. Du skal træne 4 til 5 gange om ugen.

Start med fleksibilitetsøvelser til ryggen. Stretch ofte for at øge fleksibiliteten. Prøv frem og tilbage bøjninger eller trække dine knæ til brystet, mens du ligger på ryggen. Øvelser som yoga eller tai chi forbedrer fleksibiliteten, der især er behov for i hofter og overben.

Begynd styrke øvelser til maven. Disse omfatter curl ups og ligger på ryggen og trykke på ryggen i gulvet mens du strammer maven.

Fortsæt med trunk styrke øvelser til bækkenet, ryg og hamstring områder. Du kan bruge en schweizisk bold til at balancere, gøre sit-ups, press-ups eller hamstring og gluteal øvelser.

Vælg kardiovaskulære øvelser som stationær cykling, svømning, jogging eller gå. Dette bygger udholdenhed og forbedrer cirkulationen til nerverne. Du vil undgå øvelser, der spænder ryggen.

Følg med en massage. Soft tissue manipulation er god til ryggen. Prøv elektrisk stimulering, som sender milde elektriske impulser.

Tips

Fokus på bevægelseskvalitet, når du træner. Det er bedre at gøre et par korrekte reps end at overdrive uhensigtsmæssige bevægelser. Øv god kropsholdning, når du står, sidder og går. Holde ryggen korrekt justeret, dit hoved op og dine knæ ulåst hjælper med at lindre smerter og giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din øvelse.

Advarsler

Undlad at hoppe, når du strækker. Stramme hamstrings er en risiko for nedre rygproblemer. Sørg for at du inkludere hamstringene i dine stretchøvelser. Når du træner, skal du ikke føle smerte.

Del:
Kommentarer