Sådan træner du med Heel Spurs

Sådan træner du med Heel Spurs

Heel spurs er en fodskade forårsaget af langvarig belastning placeret på plantar fascia, en sener, der løber langs bunden af ​​foden. Dette område bliver betændt, hvilket forårsager smerte og muskelstivhed, og calciumaflejringer danner en spids på benet for at beskytte den. Heldigvis forbedrer hælsporer typisk med konservative behandlingsmetoder, og du kan stadig fortsætte med at udøve. Hvis smerter fortsætter over 12 måneder eller motion forværrer din smerte, konsulter din læge. Du kan få brug for en røntgenstråle til at diagnosticere sværhedsgraden af ​​din hælespor og udelukke mere alvorlige skader, som brud.

Stretching øvelser

Stretching er afgørende for træning med hælsporer og kan medvirke til genopretning. Stramme kalvemuskler og sener bidrager til smerte, så strækker gastrocnemius og soleus musklerne gør motion med en hæl stimulere mere behagelig. Udfør en trappe strække, mens du står på en trappe eller kantsten, holde fast for at opretholde balancen. Skub en fod tilbage og lad din kropsvægt trække hælen i en strækning. Når du føler spændinger, skal du holde pause og holde i 30 sekunder. Udfør tre gange på hver side, mindst en gang om dagen.

Ikke-vægtbærende øvelse

Svømning og stationær cykling er begge gode cardio muligheder for hæl spurte syge. Disse er ikke-vægtbærende aktiviteter uden virkning, så der er ikke tilføjet belastning eller tryk på hælen, så det er tid til at hvile og helbrede. Hvis du stadig ønsker at indarbejde styrketræning i din fitnessplan, er alle øvelser i træning i overkroppen trygge, og siddende øvelser i underkroppens styrke, som benforlængelser og benopløftninger, vil tone muskler uden at lægge ubehagelig stress på dine fødder.

Walking With Heel Spurs

Selvom det ikke er muligt at forhindre kraftig kørsel eller jogging, kan du stadig udføre moderat cardioaktivitet med en hælespor. At gå på en tredemølle er mindre påvirkning end at gå på en hård overflade som beton, men du bør begrænse varigheden af ​​dine træningspaser og tempo dig selv, så du ikke forværre sporen. Hvis din normale træning varer i 30 minutter, gå i kun 15 minutter og varier skråningen, mens du går. Dette vil medvirke til at holde trykket fra sporet. Stræk i 10 minutter før begyndelsen med fokus på dine ben, og brug fodtøj med stødabsorberende såler og ingen tegn på overdreven slitage for at dæmpe sporet.

Post-øvelsesløsninger

Når du er færdig med en træning, skal du anvende is til hælen i mindst 15 minutter for at holde betændelse i stykker. Når du ikke arbejder, skal du holde dig til behagelige sko med en støttende bue, når det er muligt. Du kan tilføje gelhælets indlægssåler, som kan findes hos ethvert apotek; de giver pude og støtte, hvis du skal bære ikke-støttende sko. I slutningen af ​​hver dag skal du udføre trappeforlænger til dine kalve og give din fod masser af hvile, så du kan fortsætte din normale træningsplan.

Del:
Kommentarer