Sådan træner du med en brudt ankel

Sådan træner du med en brudt ankel

Embracing en vilje til at træne omkring skader er mesterens mærke (eller i det mindste markeringen af ​​en person, der er dedikeret til at opnå fitness). Hvis du har brudt din ankel, er vægtebærende øvelser, der lægger stress på leddet - som løb og frie øvelser som lunges og hukommelse - helt sikkert ude. Men der er mange måder at arbejde rundt på din situation. Med intet andet end en indsats og kreativitet fra din side kan du stadig gøre betydelige fysiske fremskridt på trods af din skade.

Træning med en brudt ankel

Trin 1

Undgå øvelser, der lægger direkte stress på selve ankelleddet eller andre øvelser, som din læge har udtrykkeligt forbudt. Husk at moderering og rimelighed er nøglen til at flytte forbi din skade så hurtigt som muligt med den mindst mulige negative effekt. Brug dit hoved i stedet for dit ego, og fjern det fra forbudte øvelser.

Trin 2

Hold dig til træning i overkroppen under din skade; tag lidt tid til at øge styrken og tonen i din "bedre halvdel". Tilbringe mindst to træningsdage om ugen for at arbejde i overkroppens muskler med en afbødningsdag for benets muskler for at forhindre væsentlig atrofi, mens du er ved at komme ud af din tilstand. Gode ​​overkroppsøvelser i denne periode inkluderer bænkpressen, siddende militærpresse, enarms rækker og endda dips og pull-ups, hvis du har en træningspartner eller anden spotter, der kan fange dig, når du kommer ned for at undgå at placere urimelig stress på ankelen. Vær kreativ og fokus på hvad du kan gøre i stedet for at beklage de ting, du ikke kan.

Trin 3

Træn dit ubesværede ben ved hjælp af ensidige underkropsøvelser som hyperextensions, reverse hyperextensions, benforlængelser, hamstringkrøller og enbenede kælvløftninger. Du kan endda være i stand til at udøve musklerne i overbenet på din skadede side ved hjælp af visse maskiner som hamstring krølle og ben forlængelsesmaskiner (afhængigt af støbens størrelse og om du kan passe dit ben i maskinen uden ubehag eller smerte ). Hvis du beslutter dig for at forfølge denne rute, træne pleje og stop ved første tegn på smerter fra din brudte ankel, selvom du ikke udtrykkeligt lægger vægt på benet på det pågældende tidspunkt.

Trin 4

Udfør simpel cardio på krykker på banen, hvis du føler behov for lidt let udholdenhedstræning. Hold tingene lyse og enkle, holde sig til træning med 20 til 30 minutter toppe og gå i et målt tempo. Du er ikke i stand til at bryde nogen jordhastighedsposter i løbet af denne tid, men du vil være i stand til at brænde nogle ekstra kalorier, mens du beskæftiger dig med en brudt ankel, hvis du er smart og forsigtig.

Del:
Kommentarer