Sådan træner du med balloner

Sådan træner du med balloner

Balloner, selvom typisk dekoration til fester eller genstande af børns spil, kan også give dig et sjovt og terapeutisk værktøj til motion. En ballon træning kan bruges med en læge godkendt sundhed vedligeholdelsesplan for at øge agility og mobilitet og for at forbedre hjerte og åndedræt sundhed, balance, manuel fingerfærdighed og muskel tone.

Forbered dig på din træning ved at puste op tre mellemstore balloner, skifte til letvægts, træningsøvelse, passende tøj, indstille musik og fjerne potentielle faldfare som f.eks. Genstande på gulvet, der kan få dig til at rejse.

Planlæg din træning ved at angive det tidsrum du bruger til træningen for den dag. Lav plads i din plan til en træning på 15 minutter, der strækker op med varme. Opbrud øvelser i træningen i fem eller 10 minutters intervaller med en kort hydration eller "catch-your-breath" pause i mellem.

Begynd stretching og åndedrætsøvelser. Stret i et langsomt og stabilt tempo, indtil din krop føles afslappet.

Øv med at hoppe en ballon i luften med en hånd uden at lade den falde til gulvet og gentage med den modsatte hånd. Hvis du træner sammen med en partner eller flere andre mennesker, skal du øve ballonen til dem ved hjælp af samme metode - først og fremmest. Når øvelsen skrider frem, bob ballonen højere i luften med en hånd, så den anden og derefter begge hænder (svarende til volleyballbevægelser). Tag en pause.

Gentag trin 5 med forskellige kropsdele. Tag en pause.

Kør på plads, hold din ballon, og skift ballonpositionen mens du kører. Prøv at holde ballonen foran dig tæt på brystet, mens du løber, hold ballonen lige ud væk fra kroppen og hold ballonen over hovedet med begge hænder. Tag en pause.

Træk ballonen væk fra din krop så hårdt som muligt, og kør derefter efter det. Gentag dette flere gange. Tag en pause.

Juggle flere balloner eller balance en ballon på din finger, næse eller bagsiden af ​​din hånd. Tag en pause.

Del:
Kommentarer