Sådan træner du en kvartshest til løb

Sådan træner du en kvartshest til løb

En erfaren rytter med en velopdrætt, sund, registreret kvartshest på mindst 2 år har en potentiel racehest. Træning af din egen hest tager konsistens og omhu, men det er værd at forsøge økonomisk. Der er ikke noget som tilfredshed og stolthed om at stå i vinderens cirkel som ejer og træner.

Jog din hest let i 1 mile arbejder op til 2 miles om dagen i de første to uger efter at have brugt og sadler ham. Træn seks dage om ugen i denne første fase.

Forøg din hestes arbejdsbyrde et par dage efter at du ser, at han trækker vejret nemt under 2 miles af jogging. Kombiner jogging en mile og galoppere en kilometer adskilt hver anden dag i to til tre uger, indtil hesten slutter sit arbejde med energi at spare. Graduate til galoppering 2 miles en dag og lette jogging den næste i seks dage om ugen.

Jog din hest ud for en kilometer for at starte fart arbejde. Spørg ham om fuld-gashastighed går tre furlongs. Gentag hver uge til 10 dage bytte afstanden fra tre furlongs til fire furlongs hver udflugt.

Unsaddle din hest på laden efter træning. Skyl ham i lunkent vand. Du kan enten gå i hånden eller sætte ham på en hot-walker for at slappe af sine muskler og forhindre mælkesyreakkumulering i hans muskler, der kaldes binding.

Placer din afkølede hest i hans stall med mindst to 5-liters spande vand og to flager af godt græshø eller legume. Foder eller vand ikke en hest, før den er afkølet. Dette kan forårsage kolik.

Gå din hest gennem de åbne startporte, efter at han har fået sin vind fra hurtige arbejde. Lad hesten stå i renden med både bag- og frontporten åben i flere minutter. Gør denne øvelse, indtil din hest komfortabelt står og går gennem portene.

Luk frontporten og gå din nu komfortable hest ind i risten. Luk bagporten. Tillad ham at stå stille i den vedlagte rille i et minut eller to. Åbn frontporten og cue din hest for at flytte ud af renden. Gentag denne øvelse hver træning periode op til en fuld galop exit ud af porten.

Del:
Kommentarer