Sådan trækker du fra alkohol derhjemme

Sådan trækker du fra alkohol derhjemme

Mens en tømmermænd efter en aften i drikkevand er almindelig, forekommer alkoholabstinenssymptomer først efter en lang periode med alkoholmisbrug. Symptomer, der kan være milde til svære, spænder fra træthed til hovedpine - til humørsvingninger til skakhed. Mere alvorlige symptomer omfatter feber og delirium tremens (DT). DT'erne omfatter kramper, angst og endda hallucinationer. Selv om du kan trække dig af alkohol derhjemme, skal du søge professionel lægehjælp, for at sikre, at dine symptomer ikke fører til noget værre.

Stop med at drikke alkohol helt. Det er umuligt at afgifte din krop fra virkningerne af alkohol, hvis du fortsætter med at drikke.

Spis en diæt højt i kalorier og kulhydrater.

Tag multivitaminer til at hjælpe dig gennem tilbagetrækning fra alkohol. Mange mennesker, der misbruger alkohol, vil også lide under underernæring. Tag 100 mg thiamin og 1 mg folsyre fire gange om dagen, i mindst to uger.

Bliv hydreret ved at drikke rigeligt med vand. I alvorlige tilfælde må du muligvis modtage væsker gennem en intravenøs dråbe.

Afbryd ethvert receptpligtigt stofbrug, undtagen dem, der er foreskrevet for at hjælpe din tilbagetrækning. Din læge kan ordinere barbiturater, benzodiazepiner og Disulfiram, hvis du lider af rysteri, hallucinationer eller trang.

Træn mindst 20 minutter om dagen. Opret en afhængighed af motion for at erstatte begæret om alkohol.

Deltag i en gruppe som Anonyme Alkoholikere. Nå ud til venner og familie. At få hjælp under din tilbagetrækning hjælper dig mere end at gå alene. Se en terapeut eller psykolog at tale om din afhængighed og dine følelser.

Del:
Kommentarer