Sådan tråd en batterimåler på en golfvogn

Sådan tråd en batterimåler på en golfvogn

Golfvogne kører ofte på 36 eller 48 volt elektriske motorer. At dømme motorens elektriske tilstand kan være udfordrende, medmindre du overvåger spændingen fra batterierne. Nedsat spænding indikerer, at batterierne kræver genopladning eller service, mens normal spænding giver sikkerhed for, at vognen fungerer korrekt. Installation af en batterimåling spændingsmåler er et nyttigt projekt, der kun kræver grundlæggende ledningsfærdigheder og evnen til at bruge enkle værktøjer.

Find batteribakken og undersøge batterierne. Golf cart batterier er forbundet i serie med den positive terminal på hvert batteri forbundet til den negative terminal af den næste. Dette tillader spændingen af ​​hvert batteri at blive sat til spændingerne på de andre batterier. For eksempel danner otte 6 volt batterier et 48 volt batteri, og seks 6 volt batterier danner et 36 volt batteri. Find spændingen på din golfvogn ved at multiplicere spændingen på et enkelt batteri med det samlede antal batterier.

Identificer de første og sidste batterier i kæden. Hver vil have en terminal forbundet til en tykk ledning, der fører væk fra batterierne. Et batteri vil have ledningen forbundet til den positive terminal, og den anden vil have en ledning forbundet til den negative terminal. Ved hjælp af passende batterikoblinger skal du fastgøre en længde på 14 gauge isoleret ledning til hver terminal og køre den til det punkt, hvor du har til hensigt at montere måleren.

Monter måleren et sted sikkert og synligt, når du bruger vognen. To almindelige typer golfvogn voltmeter er tilgængelige; rektangulære LED-målere og cirkulære analoge målere. LED-målere har tre ben på bagsiden, mærket positiv, negativ og omskifter. Analoge målere har kun to stifter, positive og negative.

Tilslut kabelstikkene til enderne af de positive og negative ledninger fra batteriet, og tilslut derefter dem til passende stifter på måleren. Sørg for at bevare den korrekte polaritet, da LED-lysene ikke virker, hvis ledningerne er i den forkerte retning. Hvis du bruger en LED-måler, skal du slutte den tredje pind til den omskifrede side af tænd / sluk-knappen på vognens instrumentbræt.

Del:
Kommentarer