Sådan tænder du for en iltcylinder

Sådan tænder du for en iltcylinder

For mange ældre borgere og for personer med visse lungebetingelser kan brug af en ilttank blive en nødvendighed for at leve. For disse mennesker, eller for dem, der har tendens til dem, er det et must at lære at betjene tanken. Heldigvis er det en simpel sag at tænde en ilttank. Følg altid din læge eller plejers instruktioner vedrørende tankens strømningsindstilling. Du ønsker ikke at modtage enten for meget eller for lidt ilt.

Fyld befugteren med frisk, destilleret vand til påfyldningslinjen. Hvis der er noget gammelt vand, kast det ud.

Hæk den ene ende af iltrøret sammen med befugteren og den anden ende med næsekanylen eller masken.

Tænd tanken ved at dreje ventilen øverst mod uret. (Brug højre hånd: Krøl din højre hånd rundt om ventilen med din tommelfinger pegende op, fordi du vil have luften til at komme ud. Krummen af ​​dine fingre viser den rigtige retning for at dreje ventilen. For at slukke for ventilen, drej din hånd på hovedet, så tommelfingeren peger ind i tanken og igen drej ventilen retningen dine fingre krøller.)

Indstil flowmåleren til den indstilling, som din læge eller omsorgsperson foreskriver. Når du drejer drejeknappen, vil en metalbold stige til det korrekte niveau på skalaen.

Del:
Kommentarer