Sådan tiltrækker du held og lykke

Sådan tiltrækker du held og lykke

Den bedste måde at tiltrække held og lykke på er at tro, at held og lykke eksisterer. Der er faktisk videnskabeligt bevis på forskellen mellem heldige og uheldige mennesker! Her er nogle nemme måder at tiltrække held og lykke til - ikke bare i dag, men for fremtiden.

Efter mange års undersøgelse fandt den amerikanske psykolog Richard Wiseman, at heldige mennesker opfører sig og handler på en måde, der bringer dem held og lykke. Luck skyldes ikke kismet, karma eller rent tilfældighed; held er en positiv holdning, der skaber en selvopfyldende profeti. Dit første heldige trin begynder med at lytte til dine hunches og dine intuitioner. I min erfaring er første indtryk altid korrekt, så hvis du har en tarm, føler du, at en person, du lige har mødt, vil være nyttig i en jobsøgning eller et forhold, så tag med din tarm. Overlever dit visitkort eller dit telefonnummer, og vær sikker på at få hans / hendes nummer også. Du vil opdage, at din hunch er korrekt, når telefonen ringer eller instant messages vises. Og de vil.

Få mest muligt ud af chancen muligheder, baseret på trin # 1. Sig, at du møder nogen "tilfældigt", men find ud af, at du har venner eller erfaringer til fælles. Du kan vende dette chance møde til en anden, længere møde eller en udveksling via email. Netværk er det næste logiske trin, enten via internettet eller personligt. Jeg har en ven, der deltog i en kvinde i filmmøde, og efter afdelinger gik op til højttaleren, en leder i et stort studie og gav hende et visitkort. Inden for en uge havde min ven en jobsamtale og et job. Det var en kombination af intuition og udnyttelse af en chance for "chance". Min ven er ikke normalt så fed hun "kun" vidste "at henvende sig til udøvende, og hendes intuition gav afslag.

Hold en held og lykke dagbog. I denne tomme bog markerer du hver held og lykke oplevelse du havde i løbet af dagen - om det er at finde kvart på gaden (den nye øre) eller en ven, der tager dig til frokost, bygger de trivielle notater med held og lykke hver dag, indtil du har en uges eller måneds værd af held og lykke notater. Ved at fokusere på held og lykke / lykkelige sammenfald eller uventet lykke og ved at forbyde negative tanker skaber du din egen lykkehave. Fra denne have vokser mange lykke planter! Tænk og tro på God Lykke bliver en del af din daglige rutine, når du noterer dig hver held og lykke oplevelse. Ved at følge din heldige track record, er held og lykke sikkert at blive forbedret og lagt mærke til - især tilfældige muligheder.

Forvent god lykke. Din daglige heldige dagbog vil lære dig, hvordan man bemærker held og lykke og hvordan man sætter pris på det. At lære at held og lykke kan forekomme på mange forskellige måder giver dig mulighed for at gøre forventningen om held og lykke en del af dit liv. Lucky mennesker er dem, der kender held og lykke, er lige rundt om hjørnet, selv når det ser ud til at de er i en blindgyde. Lucky mennesker udholdenhed, uanset hvad deres problemer, og se efter positive mennesker, muligheder og positive måder at komme videre. Held og lykke er virkelig lige rundt om hjørnet, hvis du tror det er sådan.

Lucky mennesker gør held og lykke til held og lykke (som det ordsprogede gør limonade fra en citron). Lucky mennesker bruger bekræftelser (positive tanker skrevet på noter og klistret på dit spejl eller dit køleskab). De forbyder negativtænkende mennesker fra deres liv (eller hvis familiemedlemmer lærer at afbøde deres negative tanker eller kritik). Hvis der opstår en uheldig situation, kan de heldige mennesker straks forestille sig, hvor meget værre ting kan være og sætte sig i gang med at få gode ting til at ske. De sover aldrig på det negative.

Tips

Lad et smil være din paraply. Med andre ord, når det er stormigt udenfor, overvej det faktum, at regnen vasker væk dårlige energier; helbreder tørke køler og renser atmosfæren. Kig på den lyse side af de regnfulde dage, fordi solen snart kommer ud! Find en stor heldig charme. Du kan gå med det sædvanlige - en firkløver, men jeg har udtænkt en liste med 12 antikke heldige charme til hvert solskilt (usædvanligt og sjovt). Du kan finde listen på www.Factoidz (skrevet af Psychic Chic). Lucky charms er held og lykke tokens til din lomme eller taske. De minder dig om at holde kontakten med dine held og lykke følelser. Tjek vores Richard Wiseman's bog, The Luck Factor: Ændre din held, ændre dit liv. Videnskabelig forskning har også fastslået, at optimistiske mennesker er sundere. Er det ikke en anden grund til at sætte på din heldige hat?

Advarsler

Ix-nay på det negative! Negative, selvmodende tanker skal lægges på den frække / time-out stol. De har intet sted i dit humør eller holdning (Tak, Super Nanny!). Negative tanker sætter buler og huller i held og lykke. Ignorere enhver, der ønsker at punktere dine drømme eller fortælle dig, at du ikke kan nå dine mål. Som min bedstemor plejede at sige: "Kan aldrig aldrig gøre noget."

Del:
Kommentarer