Sådan tilpasses Jordan Cleats

Sådan tilpasses Jordan Cleats

Air Jordans, eller Jordans, der er opkaldt efter den berømte Michael Jordan, er en utrolig populær type sko til både atleter og ikke-atleter. I de senere år har kunderne været i stand til hurtigt og nemt at bestille custom-made Air Jordans direkte fra Nike hjemmeside. Desværre kan du ikke tilpasse Jordan klap så nemt, men du kan gøre din Air Jordans til klap.

Gå til Nikes hjemmeside og vælg din region.

Klik på "NikeiD." Når siden er indlæst, skal du vælge "Mænd" eller "Kvinder" og derefter klikke på "Basketball".

Bestem, hvilke Jordan Jumpmans du vil tilpasse og vælg den ved at klikke på den. Vælg den base, du vil bruge i venstre hjørne.

Klik på linjen under "Designproces", så rullelisten vises. I det vindue kan du rulle ned under "Farve og materiale" for at tilpasse ting som foring, ensfarver og accent.

Rul ned længere fra "Farve og materiale" til "Tekst og grafik." Der kan du tilpasse dit Heel ID og grafikken på siden af ​​skoen med et par enkle klik. Tilføj dit holdnummer eller initialer til skoene i sekunder.

Vælg din størrelse under den boks, du har arbejdet i. Vælg antallet af par sko, du vil have sendt til dig. Klik på den orange "Tilføj til kurv" -knappen under den.

Gå til din lokale sko reparation butik eller gå online på CustomCleats eller RedeGolf. Spørg din lokale reparation butik, hvis de kan konvertere dine Jordans til klumper. Denne service skal koste omkring $ 120, mens din brugerdefinerede Jordans vil være omkring $ 135.

Del:
Kommentarer