Sådan tilpasses en fodboldtrøje

Sådan tilpasses en fodboldtrøje

Uanset om de bæres til at støtte en fans favoritlag eller bæres af spillere, kan fodboldtrøjer tilpasses for at afspejle personlig smag. Du kan tilføje dit eget navn til en NFL-stil jersey, eller oprette personlig grafik til din lokale ungdoms- eller amatør liga fodboldholdtrøje. Du kan tilpasse trøjer online, gennem forhandlere eller alene ved hjælp af dine egne forsyninger.

Tilpas fodboldtrøjer online

Besøg //www.teamfootballuniforms. På denne hjemmeside kan du vælge en fodbold ensartet stil og tilpasse det, men du ønsker at bruge et guiden program.

Vælg enten en mands, ungdoms eller kvinders trøje fra hovedsiden. Dette vil tage dig til et udvalg af trøjer, som du kan bestille enten blank eller tilpasset.

Vælg baseballfarverne på din trøje ved hjælp af paletten Farvevalg i venstre side af skærmen. På ethvert tidspunkt kan du vælge enten forsiden eller bagsiden af ​​skjorte fra midten af ​​den venstre side af siden, hvor dine designmuligheder er opført.

Tilføj tekst ved at klikke på "Tilføj tekst" markeringen på venstre side af skærmen og derefter klikke hvor som helst på trøjen, hvor du vil tilføje tekst. Dette er en god måde at tilføje team navne, afspillers navne, ensartede tal og kælenavne.

Vælg fanen "Upload" under fanen "Design" på venstre side af skærmen. Her kan du uploade billeder, du har gemt på din computer, og derefter klikke på din trøje og tilføj den til dit design. Du kan også gøre dette med Clip Art under fanen "Clip Art" i designafsnittet.

Når du er tilfreds med dit design, skal du gemme dit design ved at klikke på "Gem" knappen øverst til højre på skærmen.

Vælg muligheden for at betale for din specialfremstillede trøje, og vælg din forsendelsespræference. Virksomheden vil udskrive jerseyen og sende den til dig.

Tilpas et fodboldtrøje derhjemme

Køb en fodboldtrøje fra en lokal sportstøjbutik eller online.

Ved hjælp af 3-tommers brevklistermærker skal du mærke bagsiden af ​​din fodboldtrøje med dit efternavn, for- og efternavn eller første for- og efternavn.

Køb 8 tommer decals til brug for at sætte dit nummer på bagsiden af ​​din trøje. Vedhæft disse tal midt på bagsiden af ​​din trøje.

Køb maling, der kan bruges på tøj tøj. Brug den maling til at tilføje yderligere detaljer, du ønsker til din fodboldtrøje. Dette kunne være et logo eller freestyle maling design på hver spiller jersey. Vær kreativ.

Anvend decal klistermærker til skulder områder af jerseys som belønninger for særlige præstationer. Brug forskellige klistermærker til tackler, touchdowns, at vinde et spil bold for et spil, og andre resultater for at skelne mellem spillere og give dem mulighed for at bruge deres trøjer som ikke bare en ensartet, men en visning af status på holdet.

Del:
Kommentarer