Sådan tilpasser du en kaptajns armbånd

Sådan tilpasser du en kaptajns armbånd

Kaptajnens armbånd tjener som unikt ensartet tilbehør, der fortæller holdene og match embedsmænd involveret i et bestemt spil, som den person, der bærer det, er holdkaptenen. Kaptajnens armbånd bruges typisk i fodbold, men findes også i rugby og Australian Rules Football. Selvom båndene normalt er gule, kan de komme i en række andre farver, som f.eks. Sort eller blå, og de kan være almindelige eller tilpassede til at omfatte striber eller bogstaverne "C" til "Kaptajn". Stitching og stof maling er de to vigtigste måder at tilpasse båndene på.

Stitching

Pin materialet eller lappen til armbåndet med lige stifter.

Træk syålen og bind en knude på enden af ​​tråden, så nålen ikke bliver uhuldet, mens du syr.

Skub nålen gennem armbåndets bagside og materiale eller plastik.

Sy rundt om kanterne af materialet eller lappen, du anvender til kaptajnens armbånd.

Skær den resterende streng af streng, når du er færdig med at sy. Lad nok plads være i stand til at knytte en knude for at sikre den resterende streng.

Fabric Paint

Sørg for, at kaptajnens armbånd er helt tørt. Hvis du har slidt det før, kan du ønske at se det med sæbe og lad det tørre, før du fortsætter.

Grip stoffet maling penne som du ville en almindelig pen eller blyant. Klem pennen, når du forsigtigt bevæger din hånd i bevægelsen af ​​det design, du ønsker at anvende på kaptajnens armbånd.

Brug andre stofmalpenfarve indtil du har gennemført dit design. Lad malingen tørre helt inden brug af kaptajnens armbånd.

Del:
Kommentarer