SĂĄdan tilmelder du dig til Little League Tee-Ball

SĂĄdan tilmelder du dig til Little League Tee-Ball

Tee-ball kan hjælpe med at indgyde en vækstindstilling i dit barn, hvor hun opdager, at færdigheder kan fremme og vokse gennem praksis; en lektion hun vil bære med hende i livet. Men at finde den rigtige liga, der tilbyder tee bold er afgørende for at udvikle disse færdigheder. Den nationale Little League-organisation tilbyder et bekvemt online værktøj til at komme i gang med din søgning.

Finde en lokal liga

Little League har udskåret nationen, herunder dit kvarter, til territorier. Hvert område betjenes af en af ​​over 7.000 Little League charterer. Alt du skal gøre er at gå til Little Leagues District og League Finder hjemmeside, skriv din ZIP-kode i feltet og tryk Enter. Mere end en liga kan dukke op, men din bolig er tydeligt i et charter eller den anden. Klik på markøren tættest på din bolig og kontaktoplysninger for ligaens administrator vil dukke op.

Tilmeld dig den lille ballplayer

Ring eller email ligaens administrator for at spørge, om du har fundet det rigtige charter for din bolig, så spørg om tilmelding til tee-ball-programmet. Du kan downloade registreringen fra organisationens hjemmeside, da du muligvis kan sende den udfyldte formular og kontrollere betalingen. Nogle chartre har tilmeldingsbegivenheder, hvor du kan møde trænere og andre forældre. Eller du kan måske besøge et kontor for at udfylde registreringsformularen og foretage en betaling personligt. Vær forberedt på at vise tre former for identifikation, der angiver din adresse, såsom et kørekort, brugsregning og køretøjsregistrering. Og bekræft, at du har dit barns sygesikringsnummer og en nødsituationskontaktperson, da du skal angive oplysningerne på registreringsformularen.

Del:
Kommentarer