SĂĄdan tilmelder du dig et nyt fodboldhold

SĂĄdan tilmelder du dig et nyt fodboldhold

Fodbold er den mest populære sport i verden, og er en af ​​de enkleste at spille. For at en fodboldkamp skal finde sted, er alt hvad der kræves, en bold og nogle spillere. I betragtning af dette kan fodboldholdene være nemme at oprette, uanset om de spiller elleve-en-side eller fem-en-side, på fuld størrelse eller på mindre indendørs pladser. Afhængigt af din alder, køn og evne er der næsten helt sikkert et hold, der er skræddersyet til dine personlige behov.

Bestem hvilket niveau du ønsker at spille på. Hvis du tror at du er en god spiller, og er villig til at træne en eller to gange om ugen, så kan et hold i de højere ligaer være for dig. Hvis du hellere vil fokusere på at få venner og have det sjovt, så ville et lavere liga hold være ideelt. Ligeledes vil alder og køn spille en rolle ved at hjælpe dig med at vælge et nyt hold.

Søg på internettet til fodboldhold i dit område. De fleste fodboldligaer vil blive offentliggjort på internettet, og de fleste hold vil have en hjemmeside, som du kan bruge til at se kvaliteten og arten af ​​holdet. Hvis du ikke kan finde noget, så prøv at søge på dit lands fodboldforbunds websted, som vil have et afsnit "Find et hold i nærheden af ​​mig", hvor du kan indtaste din adresse, og det vil vise dig en række lokale sider.

Se i dit områdekatalog for indendørs eller udendørs fodboldbaner. Disse vil have information om fodboldhold, som du kan kontakte. For eksempel, hvis de kører en liga, så vil du kunne vælge fra en række hold. De vil også kunne give dig kontaktoplysninger for holdene.

Søg efter websteder som Craigslist, hvor folk annoncerer hold og efterannoncer på udkig efter spillere. Dette giver dig nogle oplysninger om teamets karakter og evne, så du kan finde et hold mere skræddersyet til dine behov.

Kontakt din lokale institution med sportsfaciliteter, som ogsĂĄ kan give dig information om fodboldhold. Institutioner som gymnastik, skoler og universiteter vil normalt have information om lokale hold, som de vil kunne give dig.

Kontakt kaptajnen eller lederen af ​​holdet, afhængigt af hvis kontaktoplysninger du kan få fat i. Hvis det er i lavsæsonen, så spørg, hvornår præ-sæson træning finder sted. Chat til din kontaktperson om din evne og arten af ​​det hold, som du vil spille for. Vær sikker på at holdet passer til ethos du leder efter.

Gå til træning eller til kampe for at afgøre, om holdet er rigtigt for dig. Hvis du er nervøs over dette, så tag en ven med dig, der vil gøre processen mindre skræmmende. Deltag i et par træningssessioner eller kampe før du forpligter dig til udgifter, som f.eks. At købe holdets skjorte. Dette forhindrer dig i at være ude af lommen, hvis du skifter mening.

Del:
Kommentarer