SĂĄdan tilmelder du dig et bilspilteam

SĂĄdan tilmelder du dig et bilspilteam

Et vellykket racehold kræver mange mennesker med en række færdigheder. Det nye medlem af et hold slutter sædvanligvis med mindre glamourøse opgaver, som f.eks. Løber ærinder, rengøringsværktøjer eller fysisk arbejde. Stillinger til et uerfarligt medlem er sjældent betalt en løn, men vil ofte have udgifter refunderet. Med tiden vil holdet få tillid til dine evner og tildele mere vigtige opgaver at udføre. Hold er ofte glade for at have en troværdig person, der er villig til at hjælpe uanset opgaven. Hvert job på et hold vil hjælpe dig med at forberede dig til at deltage i mere avancerede teams i fremtiden, der kan give et fuldtidsjob.

Identificer en racer-serie, der med hold du ville være interesseret i at deltage i.

Find internetsiden til racerserien og eventuelle andre hjemmesider, der kan have fora for konkurrenter.

Send til racerfora til serien en note, der angiver din interesse for at deltage i et hold. Inkluder dine evner som mekanisk, elektrisk eller logistik. Angiv din placering og hvilke spor du ville være villig til at rejse til med holdet. Efterlad en e-mail-adresse eller et telefonnummer, hvor du kan kontaktes.

Når et hold kontakter dig, vil de højst sandsynligt bede dig om at komme til deres sted for at hjælpe med at forberede sig til det næste løb. Det er på tide at vise en vilje til at hjælpe og hvilket aktiv for det hold, du ville være.

Deltag i et løbespor i dit område, hvis du ikke kontaktes af et hold.

Skriv visitkort, der angiver dit ønske om at deltage i et hold med dine kontaktoplysninger. Områder omkring toiletter, timing og teknisk inspektion vil have opslagstavler til udstationering af kort og flyvere.

Få kontakt med så mange deltagere som muligt for at uddele visitkort. Spørg om de måske har brug for hjælp under arrangementet, så ofte et hold vil vise sig kort et besætningsmedlem og sætter stor pris på en hjælpende hånd.

Del:
Kommentarer