Sådan tilføjes vægt til en golfchauffør

Sådan tilføjes vægt til en golfchauffør

Golfspillere, der ønsker at udføre bedre t-shirts, kan opleve, at man lægger vægt på deres eksisterende model har den ønskede effekt. Brug af blybånd på strategiske steder kan hjælpe med at holde drev i fairwayen ved at kompensere for svingfejl. En anden fordel er, at tape er let at tilføje og fjerne - og bestemt meget billigere end at købe en ny driver.

Tale af båndet

Blybånd er almindeligt tilgængeligt på sportsforretninger, i tillæg til golfbutikker. Fordi det også kan bruges i andre sportsgrene, kan tennisspillere f.eks. Tilføje blybånd til at tilpasse deres racketer - du kan finde det andet sted end golfsektionen. Tag båndet og skær i strimler, der vejer ca. 1 gram. Dette giver dig mulighed for at tilføje og trække vægten gradvist, indtil du får den rigtige følelse, når du svinger.

Placering er nøgle

Blybåndet gør ikke meget godt, hvis det er på det forkerte sted. Hvis du lægger mere vægt på klubbenes hæl, øges trækningen og fremmer klaphovedets lukning ved slag og hjælper derfor en golfspiller, der er tilbøjelig til at skære af teen. At placere det ved tåen hjælper på den anden side med at forhindre kroge ved at holde den del af klubben fra at bevæge sig for hurtigt.

Del:
Kommentarer