Sådan tildeler du din Baseball Player positioner

Sådan tildeler du din Baseball Player positioner

Som coach er det dit job at bestemme, hvor alle spillere på dit baseballhold skal placeres. Selvom nogle spillere måske ikke placeres præcis, hvor de vil, er det vigtigt at identificere alle enkeltpersoners færdigheder. Nogle spillere vil måske gerne tonehøjde, men har bare ikke nøjagtigheden. Under de øvelser, der fører op til sæsonen, skal du identificere nogle få nøgleaspekter i alle spillerne. Gør dette gør placeringen meget lettere.

Hold pitching tryouts på dit hold. Nogle spillere kan være lidt bekymrede over pitching og ville ikke prøve uden lidt prodding, men det kan vise sig, at en af ​​dem er den bedste på holdet. Se efter nøjagtighed, når du starter. Hvis afspilleren bare ikke kan få den over pladen, kan pitching måske ikke være rigtig for dem. Hastighedshastigheden er også vigtig, når du coacher et yngre baseballhold. Undervisning af spillerens ekstra pladser kan komme i tide.

Placer en spiller ved catcher, hvis han har god opmærksomhed på detaljer. Han kommer til at være involveret i hvert spil og skal vide, om nogen stjæler en base på en tonehøjde. At have nok arm styrke til at kaste hjemmefra til anden er også vigtigt.

Test spillerne med pop fly baller. Selv om alle spillerne skal kunne fange bolden, er udmarken bedst fremført under spillet, så spillere med den største evne til at fange en flyvende bold skal placeres i udebanen. At have fart hjælper også, fordi spillerne i outfielden kommer til at køre mere end nogen anden position.

Test alle spillere med grounders, både hårdt og blødt ramt. At spille i marken, en spiller kommer til at se sin retfærdige andel af grounders, og han kan ikke være bange for bolden. Spillere, der er gode med grounders og er høje, skal placeres ved første base. Dette giver dem en længere rækkevidde, når de holder deres fod på posen og fanger en bold kastet til dem.

Placer spilleren med gode fielding færdigheder og en stærk kaste arm på tredje. Dette er et langt kaste og skal foretages præcist, så spillere med mindre armstyrke skal placeres på shortstop og anden base.

Del:
Kommentarer