Sådan testes hånd-øjenkoordinering

Sådan testes hånd-øjenkoordinering

Uanset om du bare smider et stykke papir i skraldespanden eller spiller et venligt fangstspil, spiller hånd-øje-koordinering en stor rolle i mange daglige aktiviteter. Dine øjne sender information om dybde, hastighed og andre visuelle processer til hjernen, hvilket skaber en reaktion i din hånd, der bidrager til timing og reaktion. Der er mange måder at teste hånd-øje koordination på, da fysiske aktiviteter, vi udfører dagligt, involverer at se og reagere med vores hænder.

Udfør øvelser og spil, der involverer at fange og smide et objekt. En let test er at få to mennesker til at stå direkte modsat hinanden på afstand og kaste en tennisbold frem og tilbage og træde længere adskilt på hvert kast. Din evne til at fange bolden og smide det præcist vil være et godt mål for din hånd-øje koordinering. For at øge vanskeligheden øges hastigheden af ​​kastene.

Spille videospil. Mens dine øjne er fikseret på skærmen, styrer dine hænder spillet gennem et joystick, tastatur eller controller. Test din hånd-øje-koordinering ved nøjagtigt at manøvrere gennem spillet og behandle billederne på skærmen med split-second-beslutninger med fingrene.

Tag online hånd-øje koordinationstests som dem, der tilbydes på SportsEyeSite hjemmeside. Visse onlineapplikationer er designet til at teste forskellen mellem det, du ser på skærmen, med hvor hurtigt du reagerer med dine fingre ved hjælp af tasterne eller musen. Andre applikationer er beregnet til at teste din evne til at skelne mellem forskellige objekter og vælge den rigtige.

Del:
Kommentarer