SĂĄdan testes for Aspartamforgiftning

SĂĄdan testes for Aspartamforgiftning

Aspartam er et kunstigt sødemiddel, der anvendes i en række forskellige fødevarer og drikkevarer. FDA har godkendt brugen af ​​aspartam og fastslår, at det er et sikkert fødevaretilsætningsstof. Aspartam indeholder asparaginsyre og phenylalanin, som begge er aminosyrer fundet i proteiner. Mennesker, der tror på aspartambrug, er farlige, sådan Dr. Janet Hull, hævder at aspartam er giftigt og kan forgifte kroppen. I øjeblikket er den nemmeste måde at teste for følsomhed overfor aspartam ved at følge en eliminerende kost.

SĂĄdan testes for Aspartamforgiftning

Diskuter dine bekymringer vedrørende aspartamforbrug med din læge. Phenylketonuri (PKU) er en lidelse, hvor patienten ikke er i stand til at metabolisere phenylalanin, som findes i aspartam. Hvis du udviser symptomer på PKU, kan din læge bestille en blodprøve for at kontrollere for lidelsen.

Få blodarbejde til at teste for PKU og diskutere resultaterne med din læge. En diagnose af PKU involverer diæt og livsstilsændringer for at eliminere de aminosyrer, der ikke metaboliseres.

Patienter med PKU eller patienter, der tror på sundhedsforholdene, er et resultat af, at aspartambrug skal eliminere aspartam fra deres kostvaner. Aspartam findes i mange diæt fødevarer, sukkerfri mad og farmaceutiske stoffer. Det kan markedsføres under flere forskellige mærker.

Fortsæt elimination af aspartam i mindst 60 dage. Dr. Janet Hull antyder, at 60 dages eliminering er nødvendig, før en patient vil se de fulde resultater og lindring af symptomer.

Få en håranalyse, hvis det ønskes. Håranalyse identificerer kemikalier og metaller, der opbevares i hårprotein. Dr. Janet Hull anbefaler håranalyse som led i aspartameliminering, så patienten er opmærksom på toksiciteten i hans krop.

Tag et detox tilskud, hvis det ønskes. Dr. Janet Hull foreslår at tage et detox-supplement, når man eliminerer aspartam fra kosten for fuldt ud at fjerne kroppen af ​​aspartam og kemikalier tilbage fra aspartambrug.

Advarsler

Diskuter symptomer og aspartambrug med din læge, før du foretager kosttilskud eller tager kosttilskud.

Del:
Kommentarer