SĂĄdan tegner du fodboldspil

SĂĄdan tegner du fodboldspil

Fodbold, mere end nogen anden sport, er kendt for Xs og Os, der udgør alle spil. Hvert spil på fodboldbanen involverer bevægelserne hos 22 forskellige spillere og kan til tider blive meget indviklede. For at holde hvert spil organiseret og defineret fra bog til bog, er det vigtigt at vide, hvad hvert symbol repræsenterer på hvert spil. At tegne et fodboldspil er en indviklet opgave, der gøres let med de rigtige korte symboler, og ved at bruge de mest almindelige formationer: et ess formation på offensiv og et 4-3 forsvar.

Start med at tegne offensiv linje. Tegn fem X'er ved siden af ​​hinanden på en række.

Tegn en X for quarterback bag den midterste offensive lineman og tegne en X bag quarterback for løbe tilbage.

Tegn en X på hver side af offensivlinjen for den stramme ende, og træk derefter tre X'er adskilt på hver side af offensivlinjen for de brede modtagere.

Tegn fire os på tværs af offensivlinjen til defensivlinjen og tre os bag forsvarslinjen for linebackerne.

Tegn to os bag linebackerne til højre og to til venstre for sikkerhedsforanstaltningerne i ryggen og cornerbacks foran safetierne.

Tegn en linje fra enhver spiller for at repræsentere bevægelse, en pil for at repræsentere en spiller, der tager en forbipasserende rute, en fodbold for at repræsentere bolden og en lige linje for at repræsentere en blok af en anden spiller.

Tegn linjer og pile fastgjort til dine defensive spillere for at afgøre, hvilke huller de vil løbe igennem eller hvilke steder at fylde. Tegn cirkler eller prikkede cirkler rundt om din sekundære for at angive det område af feltet, der skal dækkes. Og tegne lige linjer for at angive en defensiv spiller, der engagerer en offensiv.

Del:
Kommentarer