SÃ¥dan Tape Knuckles

SÃ¥dan Tape Knuckles

Tapning på dine knogler er et vigtigt aspekt ved kampsport som boksning og kampsport. For fuld understøttelse og sikkerhed af knoglerne i hånden og håndleddet, skal du bøje båndet fra over dit håndled ned til dine knogler. For fuld ydeevne er det vigtigt at kunne gøre en knytnæve efter tapning. Jo tættere båndet er, desto sikrere bliver dine knogler, men du vil sikre dig, at du ikke afbryder cirkulationen.

Start tapning fra et par inches over dit håndled. Den første wrap skal være omkring en tredjedel op i underarmen.

Overlap det andet wrap over den første tættere på dit håndled og overlappe den tredje, som er lige før dit håndled, men sørg for at du har fuld håndledsbevægelse.

Før båndet over toppen af ​​din hånd til dine knogler og pakk det omkring to gange; skær båndet i håndfladen.

Skær to lige store stykker tape, der måler fra den anden knæk på din finger til en tredjedel op i underarmen. Overlappe de to stykker i en "X" og skub dem ned på din håndflade og under underarmen.

Fastgør stykkerne i trin 4 ved at indpakke et stykke rundt om din hånd og en lige over dit håndled.

Fold toppen og bunden af ​​stykkerne i trin 4 for at sikre dem til de øverste og nederste stykker i trin 5.

Overlappe to ekstra stykker rundt om din hånd. Overlappe tre stykker omkring den allerede tapede sektion af underarmen.

Kryd et stykke fra ydersiden af ​​dit håndled til bunden af ​​din tommelfinger, hvor den møder din hånd. Fortsæt stykket rundt om ydersiden af ​​din hånd og over til bunden af ​​din tommelfinger, hvor den møder dit håndled. Pak det over dit håndled og fastgør det til startpunktet.

Del:
Kommentarer