Sådan Tape en kalv muskel

Sådan Tape en kalv muskel

Tapning af en kalvemuskel med atletisk tape kan forhindre belastningsrelateret skade, men det kan også lette smerten, når skaden er indtruffet. Kalvmuskulaturen kan tapes til at fokusere udelukkende på selve kalven eller som en del af en større enhed af kalv og Achilles-seneunderstøttelse. Afhængig af arten af ​​din skade kan du stadig deltage i sports- og fitnessaktiviteter, mens du bærer atletisk tape. Mange professionelle atleter bærer atletisk tape til at støtte deres almindeligt anstrengte muskler under et spil eller en kamp.

Trin 1

Rip et stykke tape, der forlænger længden af ​​din halvdel. Placer den langs din kalves lodrette længde. Det skal strække sig lige fra knæets knæ helt ned til området lige over akillessenen. Stret båndet, så det trækkes tæt i midten, men ikke strækkes meget i enderne.

Trin 2

Riv et andet stykke tape, der udvider bredden af ​​din kalvemuskel. Placér båndet vandret over det første stykke tape i kalvemuskulaturens område, hvor du føler dig mest belastende. Stret båndet, så det trækkes tæt i midten, men ikke signifikant strakt i enderne. Denne krydsform er en enkel måde at tape en anstrengt kalvemuskel på. Fortsæt til trin 3, hvis du ønsker at tilføje mere tape til at involvere Achilles-senen.

Trin 3

Tilføj støtte til din Achilles-sene ved at inkorporere den i tapning af kalvemuskelen. I stedet for at tape langs længden af ​​kalvemusklen først, skal du binde båndet rundt om kalven på det sted, hvor du føler dig mest belastning.

Trin 4

Ved at holde foden så den er helt flad og plan, skal du strække en båndstrimmel lodret fra det vandret indpakket bånd, over akillessenen, forbi hælen og på bunden af ​​foden. Placér to flere strimler tape langs hver side den lodret placerede strimmel tape, begge forlænget rundt om hælen til bunden af ​​foden.

Trin 5

Sæt et stykke tape vandret rundt om akillessenen for at tilføje en sidste ring af støtte. Dette hjælper også med at holde de lodrette strimler af tape fast.

Del:
Kommentarer