SĂĄdan tape en Fungo Bat

SĂĄdan tape en Fungo Bat

Fungo flagermus er en træners bedste ven. Trænere kaster bolde ind i luften til sig selv og bruger den lange, tynde fungo flagermus til at slå dem til fielding praksis. Wood fungo flagermus får så meget brug, at de har tendens til at splitte ved kornene. Tapning af tønde er en god måde at forlænge din fungos liv.

Tapning din Fungo

Vælg en flagermus. De fleste store producenter fremstiller fungo-modeller, og de er tilgængelige i alle regnbuens farver. Mange trænere vælger at koordinere deres fungos med deres ensartede farver.

Omkring en tomme over flagermusens varemærke starter du en båndstrimmel rundt om tønderen. Vip båndet langsomt og vær forsigtig med at holde båndet i bevægelse mod ende af bat.

Hold båndet stramt. Eventuelle folder eller pludselige ændringer i mønsteret forårsager bløde pletter i båndet og vil påvirke, hvordan bolden kommer ud af flagermus.

Afslut det første lag. Skær båndet omkring en halv tomme fra batens ende. Hele slagområdet skal dækkes af dette første lag.

Påfør mindst to lag tape til din flagermus. Tre eller fire lag vil holde kornene splittede og samtidig opretholde noget liv i flagermus.

Del:
Kommentarer