SĂĄdan Tape en Broken Pinky Toe

SĂĄdan Tape en Broken Pinky Toe

At bryde din mindste tå kan være en meget smertefuld oplevelse. Desværre, på grund af hvordan knoglerne er placeret, er der ikke meget, din læge kan gøre for at reparere det andet end at binde det op. Derfor kan du nemt gøre det selv. De fleste tåfrakturer heler på egen hånd og behøver kun at blive fastspændt for at sikre, at tåen sætter sig lige. Inden for seks uger bør din tåle være normal igen.

Påfør isen på den ødelagte tå for at dumme smerten og reducere hævelsen.

Tør din tå forsigtigt og skær vandbindet i en strimmel, der måler 1 tommer med 3 tommer. Fold strimlen halvt og halvt igen.

Anbring gasbindet forsigtigt mellem din fjerde tå og din lille tå. Dette vil stoppe huden fra at skifte og gøre tåen mere smertefuld.

Klip 6 tommer medicinsk tape og langsomt pakke båndet rundt om din fjerde tå og din lille tå. Prøv at holde båndet midt i tåen og væk fra tåneglen. Tilføj mere tape, hvis tæerne ikke føles som om de er fastspændt sammen.

Skift indpakning efter hvert brusebad, så gaasen ikke bliver våd mod din hud. Prøv at holde vægt på din onde fod og holde den forhøjet, når det er muligt.

Tips

Smertepiller kan hjælpe med at reducere smerte efter den oprindelige skade. Hvis tåen stadig gør ondt, påfør is og hold foden forhøjet.

Del:
Kommentarer