SĂĄdan Tape A Heel Spur

SĂĄdan Tape A Heel Spur

Hælsporer er resultatet af unormal knoglevækst på bunden af ​​foden, især i hælens område. Selv om det lyder smertefuldt, forårsager hælen ikke sig selv ubehag. Den smerte, folk med hælsporer føler, skyldes betændelse og irritation af plantar fascia, det tykke, elastiske bindevæv, der stammer fra hælen og løber over fodsålen og forbinder tæerne. Når for meget spænding placeres på plantar fascia ved overdreven vandring, løbe eller tung løft, forekommer hælsporer og plantar fasciitis. For at rette op på dette kan atletisk tape anvendes på foden. Fordi atletisk tape ikke strækker sig, overføres spændingen fra fascia til båndet, så fasciaen kan hvile og komme sig fra overbrug.

Riv en stribe af atletisk tape lang nok til at spænde bredden af ​​din fod på sit bredeste sted, og lad nok tape komme op over fodens sider.

Placér båndet på tværs af foden ved tåleddet, så båndet dækker fodens bold. Hvis du ikke er sikker på, hvor dette er, vip din big toe. Du kan mærke tåsneden, når tåen bevæger sig. Glat båndet ned og tryk det fast på plads, og træk båndets ender op over fodens sider. Dette kaldes ankerstrimlen.

Anbring en båndstrimmel rundt om indersiden og ydersiden af ​​foden. Dette stykke tape begynder i den ene ende af ankerstrimlen, løber rundt om hælen og stopper i den anden ende af ankerstrimlen.

Lav en båndform med det næste stykke tape. Begynd ved ankerstrimlen lige under den lille tå, bring båndet over fodsålen og rundt om hælen. Tag det så tilbage over sålen og stopper lige under storetåen. Slutresultatet er et stykke tape, der ligner et support- eller bevidsthedsbånd; hælen er i løkken, mens båndet danner en 'X' over midten af ​​foden.

Gentag trin 4, der begynder med storetĂĄen.

Dæk bunden af ​​foden med korte stykker tape, der løber fra den ene side til den anden. Start ved ankerstrimlen og arbejd dig ned i foden, sørg for at hvert stykke er fast fastgjort til sidst.

Tips

Tape skal fjernes hver aften og genpåføres hver morgen.

Anvendelse af hårspray på huden inden tapning kan hjælpe med at båndet holder sig fast.

Brug af tape med bue understøtter forbedrer ydeevnen af ​​begge.

Advarsler

Sæt ikke båndet for højt på bagsiden af ​​hælen. Når du går, skal huden i dette område være i stand til at strække sig.

Brug kun atletisk tape.

Del:
Kommentarer