Sådan tager du statistik på et fodboldspil

Sådan tager du statistik på et fodboldspil

Med 22 spillere på banen hver spiller, er fodbold en af ​​de sværeste sportsgrene til at tage statistikker til. Ikke alene er der offensive og defensive statistikkategorier, men også særlige hold skal indregnes i ligningen. Men så længe du er opmærksom på de forskellige statistikker, der skal kigge ud og spore i løbet af et spil, bliver det meget lettere at spore et fodboldkamp statistisk.

Offensive Play

I løbet af et offensivt spil skal du være opmærksom på, hvad der sker. Hvis holdet gik forbi, sporet der kastede bolden, hvem det blev kastet til, om det blev fanget, hvor mange yards blev opnået, og hvis de scorede en touchdown. For et løbende spil, følg hvem der løb, hvor mange yards han fik, og hvis han scorede. Vær også sikker på at notere eventuelle omsætninger, herunder hvem fumlede bolden eller hvem smed aflytningen. Ved at spore disse fundament-statistikker (de specifikke begivenheder, der sker på hvert spil), giver det dig mulighed for at foretage beregninger for mere dybtgående statistikker, såsom færdiggørelsesprocent, passer rating, gennemsnitlige værfter pr. Forsøg og mere.

Defensive Play

I løbet af det samme offensivt spil skal du også holde øje med hvad der sker i slutningen af ​​det, herunder hvem taklede bolddrageren eller assisterede på tacklen, slog et forbipasserende leg, fangede en bold, tvunget og genoprettet en fumle, sparkede quarterbacken, Et tackle er defineret som når en spiller takler en modstående spiller alene, mens der gives en hjælp til enhver spiller, der tackler en modstående spiller med direkte hjælp fra en holdkammerat. Sække uddeles i enten enkelt eller halvt intervaller, afhængigt af om spilleren har slået quarterback alene eller ved hjælp af en holdkammerater. I lighed med offensiv statistik kan sporing af disse grundlæggende statistikker beregne dybdefinansieret statistik mellem spil.

Kickoff eller Punt

Under en kickoff, identificer hvem der sparker bolden, så spore hvor langt sparket rejste udover den spiller, der tacklede bolddrageren, og hvor bolden sluttede (gennemsnits modstanderen startede). For et punkt skal du holde øje med punter, hvor langt bolden rejste, spilleren, der tacklede boldbæreren, hvor lang tid tilbagevenden var, og hvis spillet færdig inde i modstanderens 20-yardlinie. Disse statistikker giver dig mulighed for at finde ud af netto sparkende gennemsnit (forskellen mellem kick eller punkt og afkastet). Når du sporer et kick eller punt retur, efter at have identificeret, hvem der håndterer bolden, spore hvor mange yards de løb, og hvis de scorede en touchdown. Igen vil statistikken give dig mulighed for at beregne deres gennemsnitlige afkast for hver situation.

Feltmål eller Ekstra punktforsøg

Under et feltmål eller ekstrapunkt forsøg skal du identificere, hvem der sparker bolden og spore, hvor mange forsøg der blev gjort, og hvor mange der var succesfulde. Feltmål kan også opdeles efter afstand til målposterne. Sørg også for at spore den defensive side af spillet, for eksempel hvis en spiller blokerede et feltmål eller et ekstra point, udover hvis de scorede på spillet. Ved at holde det grundlæggende feltmål og ekstra punktforsøg kan du beregne succesrate for hvert scenario.

Del:
Kommentarer