SĂĄdan tager du fra Steel Basketball Posts

SĂĄdan tager du fra Steel Basketball Posts

Mange udendørs basketballbaner bruger sektionale metalpoler. Disse poler er fastgjort via bolte og låsemøtrikker gennem gennemgående huller langs deres længder. Nestende metalfirkanter passer ind i polens næste progressive emne, indtil bagpanelportionerne er fastgjort. For at tage disse stålposter fra hinanden skal du fjerne boltene og møtrikkerne. Få en assistent til at hjælpe dig med denne proces for sikkerheden.

Indstil trinladderen ved siden af ​​basketballposten. Begynd at løsne og løsne møtrikkerne fra fastgørelsesboltene, der starter med den øverste del af stolpen. Sprøjt hver bolt og møtrik med væskenøglen eller et andet stof, som kan trænge ind og løsne stramme bolte for at hjælpe med at bryde de stramme bolte-møtrikkombinationer.

Træk hver stolpe ud af den anden, da boltene og møtrikkerne fjernes. Hvis boltene er klæbrige eller føler sig låst i stolpen, skal du trykke dem ud med hylstellet, efter at låsemøtrikken er fjernet. Hånd hver post sektion til assistenten som du trækker dem op og ud fra posten.

Flyt ned i stolpen, træk hvert stykke fra hele basketballposten. Sæt bolte og møtrikker i en forseglet plastpose til senere brug.

Del:
Kommentarer