Sådan taber du så mange pund som muligt om 2 dage

Sådan taber du så mange pund som muligt om 2 dage

Ligegyldigt hvad din grund til at skure pund, skal du opdage et par hemmeligheder for at tabe så mange pund som muligt om 2 dage, naturligvis. Ja, det gør du naturligt - uden de farlige kostpiller og operationer. Er du klar til at kaste de uønskede pund i dag?

Gå til din lokale dollar butik og køb en lille journal og pen. Invester også i en skala, hvis du ikke har en.

Væg dig selv. Skriv ned startvægt og dato på første side i din journal.

Bestem, hvor mange kalorier din krop har brug for pr. Dag og skriv dette på den første side i din dagbog. Du kan bruge en online kalorieindberegner til at finde dette.

Lag dit køleskab med sunde fødevarer. Fokus på at spise flere frugter og grøntsager til snacks. Fødevarer med højt indhold af fibre og proteiner hjælper med at forbrænde fedt.

Sæt cirka to til tre timer hver dag til motion. Start din planlagte træningstid med cirka 5 til 10 minutter opvarmningsøvelser. Det er vigtigt, at du forbereder din krop og muskler, før du udfører øvelser, der er mere anstrengende. Ifølge Rachelle Marie, forfatteren af ​​"Hot Stuff... Fat Loss Warm Up før træning," opvarmning første hjælper med at forhindre skader og vil gøre den faktiske træning mere effektiv. Nogle opvarmning øvelser at overveje omfatter hoppe jacks, yoga og tå rører, mens du sidder på gulvet eller i stående stilling. En hurtig søgning på internettet vil afsløre flere andre opvarmningsøvelser du kan gøre (søg efter opvarmningsøvelser).

Hvil i ca. 5 minutter og gå videre til de mere fysiske øvelser. Da dit mål er at miste så mange pund som muligt om 2 dage naturligt, fokusere på kalorieforbrændingsøvelser. Nogle store kalorieforbrændingsøvelser omfatter svømning, aerobic, gå, jogge, løbe, hoppe reb, jogge / løbe op og ned ad trappen og kick boxing.

Før du går i seng, tag din journal og registrer det samlede antal kalorier du spiste hele dagen.

På morgenen på den tredje dag vejes ind for at se, hvor meget vægt du tabte. Held og lykke på din rejse for at tabe så mange pund som muligt i 2 dage, naturligvis! Hvis du fortsætter med at følge planen efter 2 dage, bør du være i stand til at tabe endnu mere vægt.

Tips

Nøglen til at tabe sig er at forbrænde flere kalorier, end du spiser hver dag. For eksempel, hvis dit daglige kalorieindtag er 2000, så skal du forbrænde mere end 2000 kalorier gennem træning.

Advarsler

Kontakt din læge, inden du planlægger og begynder din daglige rutine. Baseret på dit helbred kan din læge have begrænsninger.

Del:
Kommentarer