Sådan taber du 25 pund om to uger

Sådan taber du 25 pund om to uger

At miste 25 pund om to uger er meget at falde i en kort periode. Men nogle gange bryder vi på bryllupsdatoer eller andre store begivenheder. Du skal muligvis passe ind i den specielle kjole eller tabe et par pund før du besøger familiemedlemmer. Uanset årsagen kan du miste denne meget vægt med hårdt arbejde og konsistens. Hver person er anderledes, så resultaterne varierer. Du kan tabe sig, men det vil tage meget hårdt arbejde. Vær positiv, og skub dig selv for at nå dine mål.

Køb CLA og b-komplekse vitamintilskud på en sundhedsforretning. Du vil finde CLA nær de fedtforbrændende og stofskiftefremmende vitaminer. B-vitaminer øger energi, hvilket er nyttigt med vægttab. Du har brug for en dosis på 50 mg eller mere af både CLA og B-vitaminer. En flaske B-vitaminer koster normalt omkring $ 10, og CLA er normalt $ 15 eller mere.

Spis en sund morgenmad hver morgen. En sund morgenmad består af havregryn eller rå frugt og grøntsager. Du kan spise æg, men begrænse smør og ost. Spis din mad langsomt, og tag din tid med at tygge. Efter morgenmaden tager du dine B-vitaminer og CLA-kapsler med rent vand.

Spis seks små måltider hele dagen. Små måltider øger dit stofskifte. Vælg rå frugter og grøntsager og magert kød. Brug ikke smør, ranch dressing eller andre påfyldninger, mens du forsøger at tabe sig. Undgå at spise mad sent på dagen. Snack på gulerødder og æbler hele dagen lang. Du kan også spise magert kød, såsom kalkun og laks. Undgå fede kød, brød og sukker.

Drik otte til 10 glas rent vand hver dag. Du skal forblive hydreret for at tabe sig. Vand spyler din krop af overskydende toksiner og øger din metaboliske hastighed. Alt du kan gøre for at øge dit stofskifte vil hjælpe dig med at tabe sig. Drik mere vand, mens du træner.

Træn i to timer om dagen i seks dage om ugen. Du har kun to uger, så du skal øge din træningsplan. Træn på en tredemølle eller elliptisk maskine og løft vægten hver anden dag. Brug mest tid til at forbrænde fedtet. Hold din puls op i 30 minutter, løft vægten og kom så tilbage på løbebåndet.

Tips

Sæt et billede af din favorit kjole eller bikini på køleskabet som motivation. I disse to uger skal du virkelig fokusere. Hver dag tæller fordi du er på en frist for at miste 25 pund.

Du må ikke handle for dagligvarer, når du er sulten. Hvis du får trang om natten, skal du tilsætte en scoop af fiber til et glas mælk. Fiberen vil hjælpe med at bremse dine krav og give dig en følelse af fylde.

Advarsler

At tabe dette hurtigt er ikke for alle. Hvis du har en helbredstilstand eller andre bekymringer, skal du kontakte din læge. Sommetider tabe sig for hurtigt resulterer i en del af vægten der kommer tilbage. For at holde vægten fri skal du fortsætte med en sund kost og motion plan.

Del:
Kommentarer