SÃ¥dan synkroniseres en radio med et tv

SÃ¥dan synkroniseres en radio med et tv

Sportsfans foretrækker ofte radio til tv-kommentar. Desværre er radio udsendelserne næsten altid sekunder foran, og det kan vise sig irriterende. Der er tre måder at synkronisere din radio og tv: Computer software, en radioforsinkelsesenhed eller en digital videooptager (DVR) med pausefunktion.

Trin 1

Download det gratis Radiodelay-program fra DaanSystems. Det er et simpelt program designet specielt til at forsinke lyd fra radioen og synkronisere den til en tv-udsendelse. Slut en radio til computerens lydkortindgangsstik, indstil antallet af sekunder for at forsinke signalet og tryk på afspilningsknappen. Radiodelay arbejder også med lydoptagelser fra et installeret tv-tunerkort.

Trin 2

Køb en radioforsendelse forsinkelsesenhed som DelayPlay eller SportSyncRadio fra WGN. Indstil enhedens skyderkontrol til et nummer, og radiosignalet afspilles via enheden med den forsinkede hastighed. DelayPlay skal forbindes mellem en stereomodtager og højttalere, mens SportSyncRadio har en indbygget højttaler.

Trin 3

Brug en DVR til at optage tv-udsendelsen. Afspil udsendelsen og vente på, at der opstår en begivenhed, der let kan synkroniseres med radioen. For eksempel pause DVR ved et fodboldkamps åbning kickoff. Find en online stream af radiosendingen. Afspil strømmen og afbryd DVR'en på det rette tidspunkt.

Del:
Kommentarer