Sådan synger folkesangen på et professionelt baseballspil

Sådan synger folkesangen på et professionelt baseballspil

De fleste professionelle baseballhold, herunder de store ligaklubber, har en koordinator, der håndterer spørgsmål som hvem der får sangen national hymne. Mesteparten af ​​tiden går æren til en speciel gæst, eller en person, der er tilknyttet en gruppe på den nat. Men nogle klubber gør planlægning sangere baseret på cd'er. Kontakt den lokale klub på forhånd for at finde ud af, hvornår de accepterer disse cd'er. Selvom sangen er almindeligt betragtet som den sværeste sang at synge, er der ingen mangel på folk, der er villige til at prøve det i et spil.

Trin 1

Optag dig selv at synge sangen a cappella (som ikke betyder musikalsk akkompagnement, bare din stemme). Overførslen må ikke være længere end 90 sekunder. Bookingagenten vil vide, at du kan synge sangen, ikke at du kan synge den i fem oktaver.

Trin 2

Ring til holdets hovedcentralnummer og bede dem om at forbinde dig med den person, der håndterer bookinger til national hymne. Nogle gange kaldes de talentkoordinatorer, undertiden reservationsagenten, og nogle gange har de ikke et officielt navn. Vær vedholdende og fortsæt med at ringe til du finder nogen, der kan lede dig til den rigtige person.

Trin 3

Brænd en cd med din anthem-gengivelse. Send det og et følgebrev, der indeholder alle dine kontaktoplysninger til den relevante person. Send det certificerede mail med en returkvittering for at bekræfte, at den ankom. Medtag dit navn, telefonnummer og e-mail-adresse i brevet og på cd'en, hvis de to bliver adskilt.

Trin 4

Vent to uger før du følger op med et telefonopkald. Efter det første opfølgende opkald skal du ikke fortsætte med at ringe. Hvis de kan lide din gengivelse, vil de være i kontakt med mulige datoer.

Trin 5

Hvis du bliver bedt om at synge, så husk at kjole med respekt. Ingen shredded jeans, ingen teensy nederdele og ingen stropløs noget. Hvis du er kvinde, undgå hæle. De har tendens til at synke ned i infielden, hvilket gør det svært at gå.

Del:
Kommentarer