Sådan synger Dallas Cowboys Fight Songs

Sådan synger Dallas Cowboys Fight Songs

Den bedste måde at løfte din loyalitet over for "America's Team" er at lære at synge deres kampsange. Den officielle kampsang fra Dallas Cowboys hedder "Go Dallas Cowboys", og det er nemt at lære.

Lær at syge Dallas Cowboys Fight Songs

Få kendskab til det første vers af "Go Dallas Cowboys" af hjertet: "Gå Dallas Cowboys, gå Cowboy Team. Vi er her for at juble på din vej med en stor stor yippee-ai-ay! Vis dem Dallas Cowboys, du blomstrer virkelig på strålen. Øjnene i Texas er på dig, Dallas Cowboy team! "

Studer op på det kortere andet vers: "Kør dem Cowboys, slå den linje, hold den kugleregulering! Kør enderne og kast det, der passerer 'til du krydser mållinjen!"

Gentag det første vers igen, efter at du har sunget vers to.

Genindtast eller kopier og indsæt teksterne i en tekstbehandler, så du kan udskrive dem eller udskrive dem direkte fra hjemmesiden, du fandt dem på. Dette giver dig nem adgang til teksterne til senere reference og tillader dig at lære at synge sangen uden at skulle sidde foran computeren.

Søg efter en passende version af sangenes musik. Husk, at det er meget almindeligt for Dallas Cowboys fans at udføre, optage og uploade deres egen version af "Go Dallas Cowboys" til internettet. Husk på, at der typisk er mange versioner af kampsange tilgængelige online. Hvis det er vigtigt, at du finder en officiel version, søg en spiller på et Dallas Cowboys hjemmespil af holdets eget band.

Afspil din foretrukne version af sangen ved hjælp af computerens musik / medieafspilningsprogram. Følg med teksten, ved hjælp af din udskrift eller den hjemmeside, du fandt teksterne på. Gentag denne proces, indtil du føler dig sikker på at du har et håndtag på sangens progression.

Download sangen direkte på din computer, hvis du foretrækker at være forsigtig med at betale for sangen ved hjælp af din PayPal-konto eller kreditkort, hvis det er nødvendigt. Brug iTunes Music Store til at finde officielle, lovlige downloads (se Ressourcer nedenfor).

Øv sang sangen, indtil du kan gøre det uden at henvise til sangteksten. Hvis du er musikalsk tilbøjelig, kan du også jage musikbiblioteket til "Go Dallas Cowboys", så du kan ledsage dig selv mens du synger.

Del:
Kommentarer