Sådan syes en patch på en karate uniform

Sådan syes en patch på en karate uniform

Har du brug for at sy en patch på en karate uniform? Processen med at fastgøre en patch til karate påklædning er let og ligetil og kan udføres på bare nogle få minutter med grundlæggende håndsyning færdigheder og syning af forsyninger.

Syning af en patch på en karatuniform

Bestem hvor på uniformet du vil have karate patch. Når du har valgt placeringen, skal du bruge to til tre runde hovedstifter til at sikre plasteren på uniformen. Stifterne skal placeres direkte i midten af ​​plasteret. Har den skarpe kant af stiften peger mod indersiden af ​​plåstret i stedet for mod plasterets ydre kant. Det gør det muligt at forhindre, at du ved et uheld stikker eller klipper dig selv på stifterne.

Vælg en syål, der har et skarpt punkt. Dette er absolut nødvendigt, da karate patches er tykke, og en kedelig nål vil ikke være i stand til nemt at trænge ind i plåstret. Dobbelt tråd din nål med tråd i en farve, der matcher kanten af ​​plaster. Tråden skal være så tæt på en kamp som muligt, så den passer fint sammen med de nuancer, der er inkluderet i plasteret. Når nålen er dobbeltforbundet, skal du binde en knude på bunden af ​​tråden og skære overskydende tråd ned under knuden.

Start syning af plåstret fra indersiden af ​​karateuniformet. Ved at begynde at sy indefra, vil knuden ikke være synlig på ydersiden af ​​plåstret. Sørg forsigtigt med at sy pletten på plads med forsigtighed for at holde dine sting så små og lige som muligt. Sy langs pladens ydre kant lige før den dekorative kantning af plåstret begynder. En timble vil hjælpe, da karate patches er tykke, og det kan være svært at hånd sy gennem plasteren uden at give nålen et stærkere tryk.

Sy rundt om hele pladens omkreds. Derefter binde en dobbelt knude på indersiden af ​​karateuniformet. Træk forsigtigt på lappen for at sikre, at den er sikker. Hvis det ser ud til at være løs eller bevæger sig, når det er proddet, er det ikke fastgjort og skal forstærkes ved at sy en anden række søm rundt om plasterets ydre kant.

Skær bort overskydende tråd fra indersiden af ​​uniformen og fjern de runde hovedstifter, inden du bærer uniformet. Patchen forbliver sikkert på plads i nogen tid. Hvis trådene løsner, kan du enten forstærke plåstret med tråd eller bruge et klæbemiddel-sikker stofklæbemiddel fra håndværksbutikken.

Del:
Kommentarer