Sådan styrkes dine hals muskler

Sådan styrkes dine hals muskler

Måske er de mest forsømte og vigtigste muskler de i din nakke. Få mennesker nogensinde tænker på, hvor nødvendigt det er at udøve dem. Hvis du bekymrer sig dybt, kan du ikke vide, hvor du skal starte. Følgende trin fortæller dig præcis, hvad du har brug for for at styrke disse nakke muskler, og vi viser dig hvordan du gør det for at sikre en sund, stærk og skadelig fri hals.

Gør halspladerne krøller. Lig på din mave mod en flad bænk, så hovedet hænger over kanten. Dine skuldre skal hvile i nærheden af ​​bænken. Hold din torso flad.

Tag begge hænder en pause på 5 eller 10 pund på bagsiden af ​​dit hoved. Hold det stramt for at sikre, at det ikke falder af. Start med dit ansigt pegede mod gulvet og vippe så hovedet op, som om du forsøger at stirre op i loftet. Sænk langsomt hovedet ned til startpositionen. Dette er en rep.

Udfør 12 reps 4 gange, med et minuts hvil i mellem sæt.

Flyt til front og bag Isometrics. Stå lige op, med dine fødder fladt og skulderbredde fra hinanden. Placer fingrene på begge hænder mod dig i en fremadrettet stilling. Begynd at skubbe hovedet bagud, mens du bruger dine nakke muskler for at holde hovedet på plads. Udfør kontinuerligt tryk i ca. 10 sekunder.

Placer dine hænder på bagsiden af ​​dit hoved, og skub så hovedet bevæger sig fremad. Kontrakt dine nakke muskler for at holde dig hovedet stadig. Gør dette i ca. 10 sekunder.

Gentag trin 4 og 5 tre gange.

Så side isometrics. Denne øvelse ligner meget dem, der er beskrevet ovenfor. Stå oprejst, med din hals lige og dine fødder skulderbredde fra hinanden. Placer palmen på din højre hånd på højre side af dit hoved lige over dit øre. Prøv at skubbe hovedet til venstre, som om du forsøger at få dit øre og skulder til at røre ved. Brug dine nakke muskler til at holde din nakke og hoved på plads.

Gentag ovenstående øvelse med den anden side og skubbe hovedet til højre. Udfør disse øvelser 3 gange

Del:
Kommentarer