Sådan styrker du din svage hånd i basketball

Sådan styrker du din svage hånd i basketball

Det er kun naturligt for en basketballspiller at stole på sin stærke hånd at skyde og drible. Men da spillet hele tiden er i bevægelse, skal hver spiller udføre nogle spilfunktioner med den anden side. En god forsvarer vil tvinge en spiller til at bruge denne "svage hånd" så meget som muligt for at gøre tingene så hårde som muligt på den offensive spiller. En spiller kan prøve nogle tricks til at styrke sin svage hånd.

Trin 1

Hold din stærke hånd bag din ryg og tving dig til at drible op og ned på banen ved hjælp af den svage hånd. Når du bliver vant til "håndtaget", øger du driblingshastigheden. Som med enhver dribbling skal du bruge fingerspidserne på bolden og ikke se ned som du dribler.

Trin 2

Øv dig med at køre til kurven fra den svage side og afslutte med en layup eller floater. Hver layup-bore dækker begge sider af kurven, men nogle spillere skyder altid med den stærke hånd. Øv dig med den svage hånd, indtil du er sikker på, at du kan lave et kørestil med hånden.

Trin 3

Forsøg at bruge den svage hånd til hverdagens opgaver, som at holde telefonen eller åbne en dør. Dette vil hjælpe dig med at blive vant til at bruge den svage hånd, så det er ikke en unaturlig handling at bruge det i et spil.

Del:
Kommentarer