Sådan styrker du din hånd til bowling

Sådan styrker du din hånd til bowling

De stærkeste muskler, der påvirker håndbevægelser, er faktisk ikke i din hånd; de er i din underarm. Tendons fastgjort til underarmens muskler kommer ind i din hånd for at bevæge fingrene og tommelfingeren. Så når du træner din hånd til bowling, udfør modstandsøvelser til underarmene. Det er ikke så enkelt som at klemme håndgreb. Du bliver nødt til at komme ind i gymnastiksalen. Men det vil betale sig med ekstra udholdenhed, kraft, nøjagtighed og drejningsmoment.

Farmer Walk

Grib to håndvægte, hold dem på dine sider som kufferter og gå en tur. Ræt ryggen op, stå høj og stram din kerne og skuldre, mens du tager korte, hurtige trin. Tag tre gåturer på 30 meter hver. Denne grebstyrke øvelse virker også hofterne og kernen for mere strøm i din levering. Arbejd dig op til kropsvægt. Hvis du vejer 200 pund, skyder du til to, 100 pund håndvægte.

Håndledsrulle

Håndledningsrulle kræver et specielt træningsværktøj kaldet en håndledningsrulle med en lille bar med et reb fastgjort til midten. I enden af ​​rebet er en vægt, normalt 10 pund, men det kan være justerbar. Grib fatet med begge hænder med et overgreb. Løft det lige ud foran dig. Rul hvert håndled en efter en i en opadgående bevægelse, indtil du trækker vægten til linjen; derefter omvendt, sænkning af vægten på samme rullende måde. Udfør tre sæt fem reps.

Pronation og Supination

Denne øvelse giver dig ond spin for buede skud. Grib enderne af to lette håndvægte, en i hver hånd. Sid på en bænk med dine knæ foran dig. Rør dine underarme på dine lår med dine hænder foran dine knæ, håndfladerne vender mod hinanden og håndvægte peger lige op. Drej dine håndflader op og rul dem over til den nedadrettede stilling, og hold dine underarme på lårene. Gentag 15 gange og udfør tre sæt.

Wrist Flexion og Extension

Grib to håndvægte og knæ ved siden af ​​en bænk. Hvil dine underarme på bænken med dine håndled, der hænger væk fra kanten 2 til 3 inches, palmer vender opad. Krøl dine håndled i din krop. Gentag 12 gange og drej derefter dine hænder over, hæng dine håndled ud af bænken, håndfladen nedad. Hæv ryggen af ​​dine hænder mod din krop 12 gange. Gør tre sæt med 12 for hver retning.

Platte Pinches

Tag to, 10 pund plader og klem dem sammen mellem fingrene og tommelfingeren. Hold pladerne på din side som en kuffert og hold grebet så længe du kan. Når du bliver stærkere, kan du arbejde op til to, 25 pund plader, eller du kan klemme mere end to, 10 pund plader sammen og stable tre til seks plader oven på hinanden. Optag din tid og prøv at slå den hver gang du træner.

Rice Bucket

Fyld en fem gallons spand med ris, der efterlader 3 eller 4 tommer plads i toppen af ​​spanden. Sæt din hånd i risen og tag fat i. Kør en næve dybt ind i risen, tag en håndfuld og fjern din hånd. Klem risen mellem din tommelfingre og fingre. Kør din knytnæve ind i risen og drej den mod uret, med uret, sidelæns frem og tilbage, og så op og ned. Grib håndfuld ris, mens du kører din hånd til bunden af ​​spanden. Gør hver bevægelse gentagne gange i 20 sekunder ad gangen.

Del:
Kommentarer