Sådan styrer du en bokser

Sådan styrer du en bokser

Succes i boxingens sport kræver mere end bare hurtig håndhastighed og teknisk evne. En effektiv manager er afgørende for at beskytte en fighter mod skade, samtidig med at han maksimerer en boxers potentiale og gør det til sejre i ringen. En leder fungerer som en bokserens rådgiver, fortrolige og mentor, og bokseren har brug for at stole på lederen helt for forholdet til sidst. Håndtering af en bokser er et stort ansvar, der bør tages alvorligt.

Trin 1

Skriv en aftale med din bokser, der giver dig lovlig tilladelse til at forhandle på hans vegne, samtidig med at du angiver betingelserne i aftalen og hvor meget du vil blive betalt. Du tjener normalt en procentdel af din fighter indtjening.

Trin 2

Lej en træner til din kæmper. Du bør kun træne fighteren selv, hvis du er en erfaren boxing træner og er i stand til at give bokser den bedste rådgivning og diæt anbefalinger muligt. Hvis ikke, giv det til en erfaren træner for at forberede din kæmper for kampe for at sikre, at han vil være i den bedst mulige form, komme kampnat.

Trin 3

Scout potentielle modstandere til din fighter ved at deltage i boxing begivenheder eller ved at se videoer af andre boksere i din fighter's vægt klasse. Dette vil hjælpe dig med at undgå krigere, der sandsynligvis vil slå din bokser på dette stadium af hans karriere og finde kampe, der vil hjælpe din bokser til at blive bedre, samtidig med at han giver de bedste chancer for succes. Hvis du har problemer med at finde kvalitet modstandere til din bokser, skal du tale med ham om muligvis at flytte op eller ned i en vægtklasse for at åbne en ny pulje af udfordrere. Rådfør dig med træneren, når du opretter nye kampe, da han måske har indblik i den type kamp, ​​din bokser har brug for på dette stadium af sin karriere.

Trin 4

Kontakt bokseprojektører for at informere dem om din fighter, så de kan hjælpe dig med at bestille kampe. Du skal ofte underskrive en kontrakt med en promotor for et bestemt antal kampe, og disse aftaler skal undersøges af en kvalificeret advokat, før du underskriver dem for at sikre, at de er rimelige, og at din boksers rettigheder er beskyttet.

Trin 5

Forhandle boutaftaler, der angiver den næste modstander, dato, spillested og betale for din bokser. På højere niveauer kan du også forhandle detaljer som handsketype og ringstørrelse, men det er usandsynligt, at de først kan forhandles.

Trin 6

Ansøg om en hjørne licens i den tilstand, din bokser kæmper ind, hvis du planlægger at være i hjørnet under den faktiske kamp. Ikke alle ledere gør dette, og det afhænger af dine specifikke kvalifikationer og forhold til boxeren.

Trin 7

Sørg for at boxeren modtager regelmæssige lægeundersøgelser for at kontrollere, at han er i form til at kæmpe og ikke være i fare for nogen medicinske forhold. Boksning er en skattesport, hvor der er stor risiko for traume-relateret hjerneskade. En god manager har nogle gange brug for at beskytte en fighter fra sig selv og forhindre ham i at konkurrere, når der er en betydelig fysisk risiko forbundet med at gøre det.

Trin 8

Hjælp din bokser til at modtage sponsorater, hvor et firma betaler kæmperen at bære deres logo på hans kufferter eller indgangskåbe. Du modtager en procentdel af sponsoreringsaftaler, og det hjælper med at negere effekten af ​​lave kamptasker.

Del:
Kommentarer