Sådan styrer bulging blod fartøjer i templet

Sådan styrer bulging blod fartøjer i templet

Bulging blodkar i templerne er en fælles bekymring, især blandt atletiske mennesker og mennesker med højt blodtryk. I mange tilfælde er de bulende blodkar simpelthen et kosmetisk problem. I andre tilfælde er bulge blodkar en mere alvorlig medicinsk bekymring og er et tegn på en tilstand som kæmpe celle arteritis (GCA). Uanset om de udbulende vener er tegn på en medicinsk tilstand eller blot en kosmetisk gener, kan deres udseende styres.

Sådan styrer bulging blod fartøjer i templet

Tag en oversigt over dine symptomer. Se en læge, hvis du oplever smerte og ømhed nær dine templer; smerter i din kæbe, mens du tygger feber; pludselige synsproblemer smerte og stivhed i nakke, arme eller hofter ømhed i hovedbunden; nedsat synskarphed; eller dobbeltsyn. Det er alle tegn på en alvorlig medicinsk tilstand, som f.eks. GCA, og er meget mere alvorlige end et simpelt kosmetisk problem.

Spørg din læge om at overveje at ordinere kortikosteroidmedikamenter, hvis du diagnosticeres med GCA. Disse lægemidler vil lindre symptomerne på GCA, herunder de udbulende blodkar.

Få vægt, hvis du er undervægtig. Undervigtige mennesker har tendens til at have udbulende blodkar i templerne på grund af manglen på kropsfedt på templerne. Sørg for at du bliver ved at spise større end sædvanlige dele af sunde fødevarer i modsætning til at spise tomme kalorier.

Styr dine stressniveauer, da øget stress kan føre til udbulning af blodkar. Dette skyldes primært en hurtig stigning i blodtrykket. Practice stress reduktion teknikker, såsom meditation og yoga at holde din stress under kontrol.

Del:
Kommentarer