Sådan studere og passere alle sygeplejeundersøgelser i sygepleje

Sådan studere og passere alle sygeplejeundersøgelser i sygepleje

At komme ind på pleje skole var svært nok, men nu hvor du er i, kan du blive skræmt af den enorme informationskamp du er ansvarlig for at lære. En sygeplejeuddannelse kræver et stort omfang af viden, så du kan passe på patienter i alle aldre og en bred vifte af fysiske og følelsesmæssige forhold. Du vil blive forventet at demonstrere din viden ved at gennemføre sygeplejeundersøgelser i skolen. Brug effektive strategier til at studere og bestå alle dine eksamener i sygepleje.

Skab en studiegruppe tidligt i din sygepleje karriere. Opdel konturer og mål i håndterbare stykker og fordel dem blandt dine studiemedlemmer. Skab case studies baseret på ægte og fiktive patienter for at illustrere, hvordan patientens behov påvirker sygeplejebeslutninger.

Lav stabler af notecards til medicin og deres bivirkninger, sygdomme og behandlinger og sygdomme og symptomer. Tag dine notecards med dig overalt; bliv gennem dem når som helst du har fem eller 10 minutter.

Tjek om din ammende skole har et bibliotek med gamle tests fra tidligere semestre, som du kan bruge til at praktisere. Mens nogle aspekter af sygepleje ændres med ny forskning, er grundlæggende sygeplejeprincipper og sikkerhedsspørgsmål tidløse og vil dukke op år efter år på både skoleprøver og plejehjem.

Evaluer hvert spørgsmål på dine eksamener systematisk. Forsøg at forudsige svaret, når du læser spørgsmålet. Husk at målet om sygeplejeuddannelse er at forberede dig til at være en sikker nybegynder sygeplejerske, så hvis du er stubbet til et svar, skal du vælge den, der fremmer sikkerhed og autonomi for patienten.

Tips

Har medlemmer af din studiegruppe skrevet øvelsesspørgsmål til hinanden. Få en god nats søvn før dine test. All-night cram sessioner kan gøre dig for træt til at tænke den næste dag.

Del:
Kommentarer