Sådan sættes vægtene til en R7 460 driver

Sådan sættes vægtene til en R7 460 driver

TaylorMade revolutionerede golfklubbens hoveddesign, da de producerede r7 Quad-driveren i 2004. R7 Quad viste et bevægeligt vægt system, der gjorde det muligt for golfspillere at justere tyngdepunktet i klubhovedet til forskellige skudstile. TaylorMade r7 460 er nu en af ​​de længste drivere i golf, der bruges af flere PGA Tour-spillere. TaylorMade r7 460 leverer stadig det bevægelige vægt system, der findes i den tidligere version, hvilket giver et uovertruffen niveau af spilbarhed.

Skru vægtene ind i hullerne i r7 klubhovedet ved hjælp af TaylorMade TLC momentnøglen. Vend vægten med uret for at spænde dem.

Juster vægten ud fra den type skud du skal ramme. For at ramme et skud, som kurverne forlader, placer de to tungeste vægte i nærheden af ​​hælen i klubben. For at ramme et skud, der kurver rigtigt, placer de to tungeste vægte i nærheden af ​​klubben.

Indstil vægten i henhold til din ønskede boldflyvning. For et højere skud skal du sætte de to tyngste vægte i hullerne længst fra klubbens ansigt, og for en lavere boldflyvning skal du sætte de tyngste vægte i de to huller nærmest klubbens ansigt.

Del:
Kommentarer