Sådan sættes vægte til en TaylorMade R7 425

Sådan sættes vægte til en TaylorMade R7 425

TaylorMade R7 425 driveren er en af ​​en række golfklubber, der har Movable Weight teknologi. Føreren har fire huller, hvor udskiftelige vægte, to tunge og to lys, kan indsættes for at ændre klubens tyngdepunkt. Med den rigtige konfiguration kan vægten hjælpe en golfspiller med at fremhæve hans lodtrækning, fade eller boldhøjde. Klubberne kommer med et lille værktøj, der er nødvendigt for at fjerne eller installere vægten.

Trin 1

Hold R7 425 klubben op, så du kan arbejde på hovedet. Ansigtet på hovedet peger til højre.

Trin 2

Indsæt vægtværktøjet, der fulgte med klubben, i stikkontakten på en af ​​vægten. Drej værktøjet mod uret for at fjerne vægten. Gentag processen for de øvrige tre vægte. Når du installerer vægten tilbage i hullerne, skal du blot dreje værktøjet med uret for at skrue dem ind.

Trin 3

Lav en fade ved at placere en af ​​de to lightervægte ind i spalten nærmest akslen. Derefter lægges en tung vægt i næste nærmeste slot, en anden lysvægt i den næste og endelig en tung vægt i den længste spalte fra akslen. Du kan skabe større fade ved at skifte den anden og tredje vægt, så begge tyngder er i slots længst væk fra akslen.

Trin 4

Juster klubben for at lave et lodtræk ved at indsætte vægten i den modsatte rækkefølge som en falme. Så for en normal træk, der starter fra hullet tættest på skaftet, vil du have en tung vægt, en letvægt, en tung vægt og en letvægt. Omvendt positioner to og tre for at skabe en tung træk.

Trin 5

Lav et højvinklet skud ved at placere de to store vægte ind i slidserne i anden og tredje position af akslen. Disse slots er de to længste fra klubben.

Trin 6

Skift positionerne fra det højvinklede skud for at skabe et lavt vinklet skud. De tunge vægte går ind i den første og fjerde position, som er de to huller nærmest klubbens ansigt.

Del:
Kommentarer