Sådan sættes sammen en krop Tech II Home Gym

Sådan sættes sammen en krop Tech II Home Gym

Body Tech II er et stykke hjemmet fitnessudstyr skabt og markedsført af et firma kaldet Formula Ventures. Den er kun tilgængelig som en brugt vare, så samling kan det være lidt af et puslespil, hvis du ikke hængte på instruktionsmanualen. Hvis du stadig har alle stykkerne og nok plads, får du det i gang og komme tilbage til form uden at betale dyre motionsgebyr.

Trin 1

Sæt hovedrammen fladt på gulvet og tryk på endehullerne på de åbne ender af benene. Placer endkapper på den VKR - vertikale knæhøjdebase samt vedhæft dette stykke og benstudsforbindelsesbasen til hovedbasisrammen. Fastgør de forreste og bageste stående bjælker til bunden.

Trin 2

Placer to gummidukker over venstre og højre side huller i VKR side af bunden. Indsæt vægtstyringsrør gennem donuts i hullerne. Skub 14 10-pund vægtplader ned i rørene med udgangsspidshullets side udad. Skub den 14-polede vælgerstangsopbygning ned over rørene på toppen af ​​vægten og indsæt dens midterstolpe ned gennem midterhullerne, med dens pinhulside også vendt ud. Gentag processen til benpressevægtstakken ved hjælp af to gummidukker til både venstre og højre huller, 19 10-pund plader og 19-polet samling.

Trin 3

Indsæt endcaps i hver ende af bjælken. Læg de fire vægtstyrerør op med holderne forbundet med fjernlyset, og fastgør bjælken til for- og bagstøtte. Tag VKR oprejst bjælke og rør de to huller i den øverste ende med hullerne i bjælken over vægtstakken. Bolt opretstående til bjælken og bolt bunden af ​​opretstående til bunden. Gentag denne proces for benpresset stående stråle, som er den med et kabel gennemgående hul i bunden.

Trin 4

Saml resten af ​​VKR-stationen, som omfatter fod- og knæstøtter, deres skumrørbelægninger og sæde- og rygstøtterne. Monter LP-ben pressestationen ved at fastgøre sin bageste bund til hovedrammen, fastgør sin sidebase og parallellbøjle til bagbaggrunden, og fodpladen og dens bund til lateralbasis og parallelle stænger.

Trin 5

Bøj den stående bænkpressestang til bundstøttens ende med udsigt over VKR-stationens bagstøtte, og fastgør stødbenstøttestationen - U-formet bjælke med rygstøtte, armhåndtag og pads - til oprejst er modsat LP stationen.

Trin 6

Fastgør de forskellige remskiveaggregater til positionerne på ophængene forbeholdt dem; kig efter de resterende huller i stolpen og bjælken. Træk de medfølgende ledninger gennem netværket af remskiver for at forbinde de bevægelige dele af vægtstationerne - VKR, bænkpress og benpress - til vægten. Skub øjenet i hver ende af kablerne ind i deres terminalpunkter, og bolt kablerne for at fastgøre dem. Juster remskiverne for at skabe spændinger i kablerne og spænd boltene for at holde dem i disse positioner.

Del:
Kommentarer