Sådan sættes på en karate Gi

Sådan sættes på en karate Gi

I løbet af kampsportens historie har en række uniformer udviklet sig. Gig, den ensartede mest forbundet med asiatiske kampteknikker som karate, er praktisk. Den enkle kombination af jakke, bukser og bælter er beregnet til at give bevægelsesfriheden til brugeren samt at markere personen personligt som praktiserende og studerende. Som alle uniformer er gæren på en vis måde båret, og alle elever skal først lære sådan, før de mestrer alle andre teknikker.

Sæt på bukserne. Mange af de ensartede bukser har i disse dage en elastisk talje, men hvis det ikke er tilfældet, skal du binde snoren så de passer passende.

Sæt jakken på. Det er her, hvor mange nybegyndere har problemer, så dette trin beskrives nedenfor i sine komponenter.

Tag den højre side af jakken under venstre side. Der skal være strenge på venstre hofte og på toppen af ​​den højre side af jakken, som du binder sammen i en bue for nem fjernelse senere.

Fold venstre side af jakken over og binde den ved hjælp af strengene i højre hofte. Når begge sider af jakken er bundet, strække lidt og vride i taljen, så sørg for, at du har total bevægelsesfrihed, før du fortsætter.

Bind dit bælte på over din gi jakke. Der findes en række forskellige metoder til at binde bælte, der anvendes af forskellige karate karate, men alle er bundet i en knude, hvor begge ender af bæltet kommer ud i en nedadgående vinkel og hænger i lige længde til midterste hofte. Når denne del af processen er færdig, er du klar til at træne!

Del:
Kommentarer