Sådan sættes luft i et cykeltæt

Sådan sættes luft i et cykeltæt

Du sprang lige over en skrå sten og fladte dit forreste cykeltæt. Du har aldrig ændret dækket og er ikke engang sikker på, hvordan du pumper den op. Hvis du antager, at du har den rigtige pumpe, er en hurtig og nem proces at opblæse et dæk.

Bestem hvilken type ventil du har. Cykeldæk leveres næsten altid med Presta eller Schrader ventiler. Schrader er den mere traditionelle af de to og er bredere sorte plastventiler med en kasket; de er ligesom ventilen på dine bildæk. Presta ventiler er små tynde metalventiler med en lille skruemundstykke øverst. En tredje type ventil, Woods / Dunlop, er meget sjælden og kan opblæses med en Presta pumpe fastgørelse.

Skru ventilen af. For en Schrader-ventil skal du skrue hætten af ​​og tage den af. For en Presta-ventil skrues hætten af ​​og derefter åbnes dysen ved at skrue mod uret.

Sørg for, at du har den rigtige pumpe til den type ventil, som dit cykeldæk bruger. Hvis det er en flerventilpumpe, skal du sørge for at bruge den korrekte vedhæftning eller indstilling.

Fastgør pumpen til ventilen. Hvis der er en låsearm, skal du sørge for at låse den, som normalt gøres ved at trække den op. Hvis der ikke er låsehåndtag, skal du holde pumpehovedet fast til ventilen.

Pump op dit dæk ved at trykke op og ned på cykelpumpen.

Brug måleren til at kontrollere trykket baseret på dit dækbehov. Hvis du ikke har en måler, skal du trykke på dækket for at sikre, at det er fyldt nok.

Åbn pumpehåndtaget og træk pumpen ud af ventilen.

Skru dysen og / eller hætten lukket, og du er klar til at cykle.

Del:
Kommentarer