Sådan sættes en Timex Ironman til Interval Training

Sådan sættes en Timex Ironman til Interval Training

Interval træning er en specifik form for kardiovaskulær træning, der er afhængig af overgangen mellem hvileperioder (bevægelse i et moderat tempo) med perioder med all-out-anstrengelse (bevægelse i et sprint tempo). At gøre dette problemfrit er nøglen til at opnå en god træning, og gymnastiksuret på væggen kan være for langt væk, så du kan læse den brugte hånd korrekt efter behov. Ved hjælp af din Timex Ironman nedtællingsfunktion for at hjælpe dig med at vide, hvornår du skal begynde at arbejde, hjælper du dig med at forblive mere i overensstemmelse med dine træningssessioner.

Sæt din Timex Ironman op inden du begynder din træning, så du behøver ikke foretage yderligere justeringer i luften. Tryk på stopknappens "mode" -knapp flere gange, indtil du når nedtællingstidsskærmen.

Tryk på knappen "Set" en gang for at starte programmeringsprocessen, hvilket vil bede uret om at spørge, hvor mange "reps" du vil udføre. Indtast det tal ved hjælp af "recall" og "stop" knapperne for at indtaste det antal intervaller, du vil udføre.

Tryk på "start" -knappen, når du er færdig. Uret vil derefter anmode om at indtaste antallet af forskellige intervalltider, du vil kræve. Du skal bruge to - en til din hvileperiode og en for din aktive periode, så indtast det med "Recall" og "stop" knapperne.

Tryk på knappen "start" igen, når du er færdig. Uret vil derefter bede dig om at indtaste længden af ​​tid for dine intervaller. Som med de andre trin skal du bruge knapperne "tilbagekald" og "stop" for at øge eller formindske timer, minutter og sekunder, indtil du har længden af ​​din hvileperiode. Tryk på "start" og gentag processen for længden af ​​din arbejdsperiode.

Tryk på knappen "Set", når du har indtastet det ønskede antal intervaller. Brug derefter knappen "start" i nedtællingsmodus for at starte din træning.

Del:
Kommentarer